Kahramanmaraş Merkez Onikişubat İlçe Belediyesi, Bilgi Kültür Evleri, Kapalı Yüzme Havuzları, Sosyal Etkinlik Merkezleri ve Bisiklet Yolu’nda, baharın gelmesiyle ve havaların ısınmasıyla birlikte, düzenli olarak yapılan dezenfeksiyon işlemi, son günlerdeki salgın hastalıklar ve corona virüs sebebiyle daha kapsamlı bir şekilde yapılmaya başlandı.

Tüm tesislerini 1 günlüğüne kapatan Onikişubat Belediyesi, halkın yoğunluk gösterdiği tesilerde, uzmanlar tarafında yapılan ilaçlama ve yıkama ile salgın hastalıklara karşı mücadele ediyor. 20 kişilik ekiple yapılan dezenfekte işlemlerinde, yarından itibaren tesisler kullanılabilecek.  Hastalığın bulaşmadan önce mücadele edilmesi gerektiğini belirten Başkan Mahçiçek, şunları söyledi:

“Vatandaşlarımıza Belediye olarak en güzel ve en sağlıklı hizmeti vermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız rahatlıkla ve güvenerek tesislerimize gelebilir. Aldığımız hijyenik önlemler ile de umuyorum birçok bulaşıcı hastalığın önüne de geçmiş bulunacağız. Biliyorsunuz dünya corona virüs salgınıyla uğraşıyor. Düzenli olarak yapılan önleyici hizmetler ile Türkiye’mizde çok şükür görülmedi bu hastalık, umuyorum görülmez de.. Sağlık Bakanlığımız ve hükümetimiz bu konuda çok hassas ve titiz çalışmalar yürütüyor. Biz de önlem olarak tesislerimizde yaptığımız bu dezenfekte ile vatandaşımıza daha sağlıklı ve güvenli ortamlar sunuyoruz.”

Editör: TE Bilisim