Kahramanmaraş’ta Merkez Onikişubat Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Okulları’nın kapanışı Çarşamba günü yapılacak.

Onikişubat Belediyesi’nden verilen bilgiye göre;  1 Temmuz’da kapılarını açtığı, 6 ayrı Bilgi Kültür evi ve Yüzme Havuzu Yaz Okullarımızda; bağlama, gitar, resim, drama, satranç, değerler eğitimi kapsamında; Kuran-ı Kerim, adab-ı muaşeret, peygamberler tarihi, siyer-i nebi, ezber talimi, ilmihal-ibadet, diksiyon, halkoyunları ve akıl oyunları dersleriyle çocuklarımız yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirdiler ve çok şey öğrendiler.

Halkımızın büyük ilgi gösterdiği yaz okulları, 28 Ağustos 2019 Çarşamba günü saat 17:30’da Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde yapılacak kapanış töreniyle noktalanacak, Okulların açılmasına sayılı günler kala yaz okulları kapanış törenine tüm Onikişubat halkı davet edildi.

ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ’NDEN KAHVALTI PROGRAMI

Öte yandan Onikişubat Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezlerimizde, YKS hazırlık kurslarımıza katılan ve üniversiteye giriş sınavında başarı göstermiş öğrencilerimiz ve aileleriyle birlikte, 27 Ağustos 2019 Salı günü saat 09:30 ‘da Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nda kahvaltı programı yapılacak.

İlk 2 binde 1, ilk 5 binde 4 , ilk 10 binde 51, ilk 25 binde 92 ve ilk 50 binde 120, kursumuza katılan tüm öğrencilerimizde % 83 başarı oranına ulaştık. Öğrencilerimiz yıl boyu çok çalıştılar, ödevlerini

Editör: TE Bilisim