Kahramanmaraş Merkez Onikişubat İlçe Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı, Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde, Hanefi Mahçiçek Başkanlığı’nda yoğun bir gündemle gerçekleştirdi.

Meclis üyelerinin tam kadro katıldığı toplantı açılış, yoklama ve eski tutanak özetinin görüşülmesi ile başladı. 2020 Mali Yılı için Denetim Komisyonu Üyelerinin gizli oy ile belirlenmesinin ardından da Belediye’nin genel idari hizmetlerinde kullanılmayan zabıta ve idari personel kadrolarından değişiklik yapılması teklifi ve norm kadro cetvelinin görüşüldü.

2020 yılı içerisinde çalıştırılmaya devam edilen ve ihtiyaç halinde çalıştırılabilecek tam zamanlı sözleşmeli personellerin aylık ücretlerinin belirlenmesinin ardından da 2020 yılı içerisinde 5 ay 29 günlük geçici işçi statüsünde personel çalıştırma teklifi oy birliği ile kabul edildi. Haydarbey Mahallesi 6692 ada, 2 no’lu parselde kayıtlı Down Kafe içerisinde bulunan, 81,82 m²’lik kantinin, Kahramanmaraş Down Sendromu Derneği’ne tahsis edilmesi kabul edilirken; Fatih Mahallesi’nde bulunan eski muhtarlık binasının, 5 yıllığına kiraya verilmesi teklifi de görüşülerek kabul edildi,

Toplantı sonunda Başkan Mahçiçek, mesai kavramı olmaksızın tüm ekibiyle Onikişubat’ı daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek için çalıştıklarını, bir sonraki ayın meclis toplantısının da yeni hizmet binasında yapılacağının müjdesini verdi. Tekliflerin görüşülerek karara bağlanmasının ardından Başkan Mahçiçek tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim