9 Ağustos 2022 tarihinde yaşanan elim bir olay sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Polis Memuru Mehmet Özyürek için Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

Polis Memuru Mehmet Özyürek’in özgeçmişinin okunması, kuran-ı kerim tilaveti ve duaların ardından merhum polis memurumuzun naaşı toprağa verilmek üzere Önsen Mahallesi’ne götürüldü.

Merhum Polis Memuru Mehmet Özyürek ile aynı elim hadisede hayatını kaybeden eşi ve 3 çocuğu, Önsen Mahallemizde düzenlenen cenaze törenin ardından Önsen Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Törene, Vali Ömer Faruk Coşkun, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, İl Jandarma Komutanı Alb. Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, merhum polis memurumuzun yakınları, mesai arkadaşları ve vatandaşlarımız katıldı.

Cenaze töreninin ardından Vali Coşkun, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve protokol üyeleri, merhum polis memurumuzun ailesine başsağlığı ve sabır dileklerinde bulundu.

Editör: TE Bilisim