Büyükşehir Belediyesi, Sarıçukur ve Maksutlu Mahallerinin yanı sıra Bertiz bölgesinin batı mahalleleri tarafından da kullanılan grup yolunu asfaltlayarak ulaşıma açtı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler bir çalışmayı daha tamamladı. Onikişubat ilçesi Sarıçukur Grup Yolu yenilenerek ulaşıma açıldı. Sarıçukur ve Maksutlu Mahallelerinin yanı sıra Bertiz bölgesinin batı mahalleleri tarafından da kullanılan yaklaşık 3 kilometrelik arter asfaltlandı. Yaklaşık 4 bin ton asfalt kullanılarak yenilenen arterin ulaşım daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

4 Bin Ton Asfalt Serildi

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Yol yapım ve onarım çalışmalarımız kapsamında bir grup yolunda daha çalışmalarımızı tamamladık. Bertiz bölgesi batı mahallerinin yanı sıra Sarıçukur ve Maksutlu Mahalleleri tarafından kullanılan yaklaşık 3 kilometrelik grup yolu yenilendi. Çalışmalarımız kapsamında 4 bin ton sıcak asfalt kullanıldı. Yenilenen yolun bölgede yaşayan hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Şehir genelinde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” denildi.

Editör: TE Bilisim