Sosyal medyada gündeme gelerek Yer altı suyu nedeni ile yatırımcıları yanıltılmak istenen bazı vatandaşların gündeme getirmeye başladığı Pazarcık 125 yataklı Pazarcık Devlet Hastanesinin yatırım planı heba olmasın…

http://pazarcikaksuhaber.com/ sitesinde yer alan habere göre; 46 milyon 612 bin TL’lik yatırıma sosyal medyada yeraltı suyu çıkmasına yönelik kışın çekilen görüntülerin servis edilmesi ile gündeme gelen ve kişi yada kişiler tarafından sansasyonel haberler yaratılmak istenen Pazarcık 125 Yataklı Devlet Hastanesinin 550 fore kazığı çakılması ile birlikte zemin sağlamlaştırılarak haziran ayında temel atılması planlanıyor.

Pazarcık’ta bulunan mevcut hastanenin ilçenin sağlık ihtiyacının yetersiz kaldığını ve kısa sürede yapılması için Pazarcık 125 yataklı Devlet Hastanesinin ilçeye ve diğer çevre ilçelere ve iller hizmet etmesi bekleniyor.

PAZARCIK’A BAYRAM MÜJDESİ…

Pazarcık İlçesine yeni yaptırılacak olan 125 Yataklı Devlet Hastanesi’nin temelinin atılması için geri sayım başladı. Hastane temelinin bayramdan sonra atılabileceği kaydediliyor.

Pazarcık İlçesine yaptırılacak olan dev sağlık yatırımı hayata geçiyor. Yukarı Pazarcık Bölgesi’nde yaklaşık 25 dönümlük arazi üzerine yaptırılacak olan 125 Yataklı Devlet Hastanesi’nin yatırım alanında temelin atılması için çalışmalar sürüyor. Bir süre önce başlatılan çalışmalar sırasında yer altı suyu nedeniyle adeta göle dönen inşaat alanında 550 fore kazık çakılarak sulak alan kurutuldu. Arazinin kurutulmasından sonra da temel için yeniden kazılar yapılıyor.

Yukarı Pazarcık Bölgesinde yaklaşık 25 dönümlük alan üzerine yapımına başlanılan 125 Yataklı Pazarcık Devlet Hastanesi’nin temel kazasında yeraltı suyu sürprizi yaşanmıştı. İnşaat alanının suyunu kurutup 550 adet fore kazığı çakıldı ve zemin sağlamlaştırılarak önümüzdeki ayda temel atılabilecek noktaya gelindi. Bu gelişmeler Pazarcıklılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yaklaşık iki yıl içerisinde Pazarcık ilçesine yapılacak olan Yeni Devlet Hastanesinin tamamlanmasıyla İlçe halkı tam teşkilatlı hizmet vermesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim