Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Derneği, Ekim ayı olağan yönetim toplantısını Pazarcık İlçesi’nde yaparken, bir takım da ziyaretler gerçekleştirdi.

KGC Başkanvekili Ali Eskalen başkanlığında, başkan yardımcıları Niyazi Kara ve Neşe Yıldızhan ile genel sekreter Akif Arslan, mali sekreter Şahin Efe ve yönetim kurulu üyesi Kürşad Kerem Akçakale’nin katılımı ile Pazarcık’ta yapılan aylık olağan toplantıda gündem değerlendirildi ve gelecek döneme ait yapılması gereken işlemler görüştü. Dernek kimlik kartının çıkartılması, projeler ve piknik konusunun ele alındığı Atatürk Parkı’ndaki toplantıdan sonra başkanvekili Ali Eskalen, şunları söyledi:

“Yönetim kurulumuz, Pazarcık’a ikinci kez geliyor. Bu toplantımızda gündemimizdeki konuları görüşerek karara bağladık. Dernek üyelerimize tanıtıcı kimlik kartı konusunda çalışma yapacağız ve üyelerimize en kısa sürede kimliklerini teslim edeceğiz. Bu arada kimlik sahibi üyelerimize bazı işletmelerden indirim sağlanması konusunda da çalışmalarımız devam ediyor. Bunu da en kısa sürede karara bağlayacağız.

Toplantımızda TOKİ konutları ile ilgili de yönetim kurulu üyelerimiz bilgilendirilirken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın girişimi ile oluşturulan ve belediye basın müdürleri ile cemiyet başkanlarının katıldığı oluşturduğu komisyon konusunda da arkadaşlarımız bilgilendirildi. Biz çalışmalarımızı tamamladık ve artık istenilen bilgileri de oluşturduk. Bundan sonraki aşamalar belediye basın müdürleri ile gerçekleştirilecek.

Bu arada, KGC olarak bazı projelere de imza atacağız. Kurslar düzenleyeceğiz. Bu konuda tüm üye arkadaşlarımızdan ve meslektaşlarımızdan destek bekliyoruz. Yine KGC olarak piknik çalışmalarımızı da geleneksel hale getirme gayretindeyiz. Önümüzdeki günlerde tüm üyelerimizin eşleri ve aileleri ile katılacağı bir piknik organizasyonu yaparak gün boyu da olsa, meslek stresinden uzak bir an yaşamak istiyoruz.”

Öte yandan KGC Yönetim Kurulu, toplantının ardından Pazarcık Kaymakamlığı görevine başlayan Dr. Adil Nas’ı ziyaret etti. Başkanvekili Eskalen, Kahramanmaraş’taki ve ilçedeki basının durumunu anlattığı ziyarette Kaymakam Dr. Nas ile bir süre sohbet etti ve basındaki gelişmeleri ele aldı. Dr. Nas, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK Parti Pazarcık İlçe Başkanı Harun Eskigün’ü de parti binasında ziyaret eden KGC heyeti, parti başkanından çalışmalarla ilgili bilgiler aldı ve değerlendirmeler yaptı. Harun Eskigün, “Parti olarak ilçemize hizmet etmek için çalışmalarımız sürüyor. Alt yapıdan üst yapıya kadar tüm kurumlarımızla işbirliği içerisindeyiz” dedi.

KGC Heyeti, son olarak dernek üyesi Pazarcık Gazetesi temsilcilerini de ziyaret ederek, sektörle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Editör: TE Bilisim