AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan’ı ziyaret etti.

Pazarcık Belediyesinde gerçekleşen ziyarete Ak Parti İlçe Başkanı Harun Eskigün, İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri ve ilçede bulunan mahalle muhtarları da katıldı. Ziyarette ilçenin sorunları masaya yatırılırken ilçenin sorunları hakkında istişarelerde bulunuldu. Ziyaretle ilgili açıklama yapan Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan; şunları söyledi:

“Milletvekilimiz İmran Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanlarımız Fatma Şahin Hanımefendi ve Hayrettin Güngör Beyi Belediyemizde misafir ederek ilçemizin sorunları hakkında el ele vererek istişarelerde bulunduk. İlçemiz zengin bir kültüre sahip, hem Kahramanmaraş’ımız hem de Gaziantep’imize merkezinde iki şehre yakın olduğundan dolayı gönül köprüsü kurarak ilçemizi Kahraman ve Gazi şehrimizden alacağımız destek ve güçle en iyi modern ilçe yapma yolunda hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilisim