Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık İlçesinde Yiğitler – Kızkapanlı grup yolundaki asfalt çalışmasında son aşamaya geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Pazarcık ilçesinde de çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipler 15 kilometrelik Yiğitler – Kızkapanlı grup yolunun ikinci kat sathi kaplamasını gerçekleştiriyor.

Kızkapanlı ve Yiğitler Mahallelerini Pazarcık ilçe merkezi ve Gaziantep yoluna bağlayan grup yolunda sona gelinen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Konu ile ilgili olarak Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

“Hemşerilerimizin talepleri doğrultusunda Yiğitler – Kızkapanlı grup yolunda çalışmalarımıza başlamıştık. Daha önce zemin düzenlemesi ve ilk kat kaplamasını gerçekleştirmiştir. Ekiplerimiz son kat asfaltta da çalışmalara başladı. Mahallelerimiz ve ilçemiz için büyük önem taşıyan grup yolunda işlerimiz kısa süre içerisinde tamamlanacak. Bölge sakinlerine ve hemşerilerimize hayırlı olsun.”

Editör: TE Bilisim