Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, aşı ve PCR uygulamasına yönelik dayatmalara ve küresel çetelere karşı düzenlenen mitinge tüm vatandaşları davet etti.

Koronavirüs aşısına yönelik dayatmalara karşı 11 Eylül'de İstanbul Maltepe'de "Büyük Uyanış" ismiyle miting düzenlemeye hazırlanıyor. Konuya ilişkin tartışmalar sürerken İstanbul Valiliğinden de mitinge onay çıktı.

Vaka sayılarının artışa geçtiği bir dönemde gelen bu karar, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'nın tepkisini çekti. Altaylı, "Bu izin Bakan'la dalga geçmektir" dedi.

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın da valiliğin kararı ve Altaylı' nın ifadelerine ilişkin açıklama yaparak şunları söyledi:

"İNSANLARI BU KANDIRMACADAN UYANDIRACAĞIZ"

"Her Türk vatandaşı gibi en doğal hakkımız olan gösteri ve yürüyüş hakkımız için Valiliğe başvurduk ve bu başvurumuz da tabii olarak kabul edildi. Biz emperyalistlerin dayattığı, ABD'nin dayattığı ve onların maşaları olan sözde gazetecilerin bu kirli oyunu bozmak için ant içtik. Biz tüm bu dayatmalara karşıyız. Bu aldatmaca 11 Eylül'de son bulacak. İnsanları bu kandırmacadan uyandıracağız. Bu sebeple 11 Eylül'de tüm vatandaşlarımızı Maltepe'ye sesimize ortak olmaya çağırıyoruz"

Editör: TE Bilisim