Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, kentin kuzey ilçeleri ile Göksun, Afşin ve Elbistan ilçelerinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mahir Ünal ile birlikte bir dizi etkinliğe katıldı.

“HEMŞERİLERİMİZİN HİZMETİNDEYİZ”

Göksun’da muhtarlarla bir araya gelen Başkan Güngör, “İlçemizde Kınıkkoz, Kavşut ve Kazandere yolunun bakımını yaptık. İnşallah kısa süre içerisinde 9 kilometrelik Kaleboynu grup yolunda da çalışma başlatıyoruz. Hayırlı olsun” ifadelerini kullanırken Genel Başkan Yardımcısı Ünal, “17 yıldır hemşerilerimizin hizmetindeyiz. İlçelerimiz, mahallelerimiz için gece gündüz çalışıyoruz”dedi.

Güngör, Göksun’da muhtarlarla bir araya geldi. Mesire alanında gerçekleştirilen programda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti Milletvekilleri İmran Kılıç, Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ile çok sayıda muhtar da yer aldı.

Göksun Belediye Başkanı Aydın’ın açılış konuşmasının ardından söz alan AK Parti İl Başkanı Debgici, “Tüm muhtarlarımızın yeni hizmet dönemlerini tebrik ediyorum. Biz AK Parti’yiz. Bugüne kadar olduğu gibi inşallah bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. AK Parti hizmet partisidir. El birliğiyle ilçelerimizin tüm eksikliklerini gideririz, bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

İl Başkanının ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Kahramanmaraş’ımızda çok güzel bir birliktelik var. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, ilçe belediye başkanımız ve muhtarlarımız bir arada. Birlikteliğimiz daim olsun. Bu birlikteliği kaybetmeden ilçelerimize, mahallelerimize daha da etkin hizmet götüreceğiz” diye konuştu.

Göksun’da gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler de veren Başkan Güngör, “Şehrimizle ilgili önemli başlıkları çıkarttık. Bu kapsamda milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızla bir yol haritası oluşturacağız. Bu süreçte yatırımlarımızı aksatmadık. Kınıkkoz, Kavşut ve Kazandere grup yollarının bakımını tamamladık. 9 kilometrelik Kazandere Grup yolunun sathi kaplamasını gerçekleştirdik. Kaleboynu istikametine doğru olan 9 kilometrelik arterde de kaplama çalışması başlatacağız’ ifadelerini kullandı” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcı Mahir Ünal, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletiyorum. Burada çok güzel bir birliktelik var. Rabbim birliğimizi daim eylesin. Artık dünyada kaçınılmaz yeni güçler ortaya çıkıyor. Bu güçlerden biri de Türkiye Cumhuriyeti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşuna hepimiz şahidiz. 17 yıldır bir mücadele veriyoruz. İlçelerimize, mahallelerimize hizmet götürme mücadelesi veriyoruz. Çok önemli yatırımlar yaptık. İnşallah daha da iyi olacağız” ifadelerini kullandı.  Mahir Ünal’ın konuşmasının ardından muhtarların talepleri alındı.

GRUP YOLLARININ BAKIMI YAPILIYOR

Afşin’de muhtarlarla gerçekleştirilen toplantıda ise konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, “Fen İşlerine bağlı ekiplerimiz ilçemizde çalışmalarını sürdürüyor. Esence grup yolumuzun bakımını yaptık. Türksevin, Büyüksevin, Binboğa, Çukurpınar, Örenderesi grup yolunda sathi kaplama çalışmalarımızı başlattık. Topaktaş grup yolunu da programa aldık, bakımını yapacağız” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, beraberinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’le Afşin’de görev yapan muhtarlarla buluştu. Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Mehmet Cihat Sezal, İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çam, AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi ve çok sayıda muhtar da yer aldı.

Afşin İlçe Başkanı Safi’nin selamlama konuşmasının ardından söz alan Afşin Belediye Başkanı Güven, “Genel Başkan Yardımcımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımız, milletvekillerimiz ve il başkanımıza hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı. Ardından söz alan AK Parti İl Başkanı Debgici ise teşkilatın tüm kademesi ile yerel yönetimlerle uyum içerisinde çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirtti.

Programın devamında söz alan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Genel Başkan Yardımcımızın programı kapsamında Afşinli muhtarlarımıza bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Tüm muhtarlarımıza kapımız açık. Muhtarlarımızdan gelen taleplerimizi topluyoruz. Bu kapsamda süreci en kısa sürede tamamlayacağız. Karşılıklı fikir alışverişi içerisinde çalışmalarımızı aksatmadan sürdüreceğiz” dedi.

Bölgede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Güngör, “Fen İşlerine bağlı ekiplerimiz bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Esence grup yolumuzun bakımını yaptık. Türksevin, Büyüksevin, Binboğa, Çukurpınar, Örenderesi grup yolunda sathi kaplama çalışmalarımızı başlattık. Ekiplerimiz Topaktaş Grup yolunu da programa aldı. Kısa süre içerisinde bu arterde de bakım çalışmamızı gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerimize daha etkin hizmet götürüyoruz. Hamdolsun bu sistemle siyaset kendi iç bütünlüğüne kavuştu. Artık bir Büyükşehir Belediyemiz var. İl teşkilatımız, milletvekillerimiz şehrimizle yakından ilgileniyor. Cumhur İttifakının oluşturduğu güçlü bir de sinerji var. İnşallah el birliğiyle ilçelerimize, şehrimize katkı sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu. Toplantının devamında Afşinli muhtarların talepleri alındı.

“HEP BİRLİKTE KAHRAMANMARAŞ’IZ”

Elbistan buluşmasında ise Genel Başkan Yardımcısı Ünal, “Hep birlikte Kahramanmaraşımıza katkı sağlamaya, Kahramanmaraşımız için çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte Kahramanmaraşız” ifadelerini kullanırken;Başkan Güngör, “Yaklaşık 5,5 kilometrelik Gündere yolunda asfalt sathi kaplama çalışmamızı tamamladık. Elbistan geneli grup yollarında da bakım çalışmalarına kısa süre içerisinde başlıyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile Elbistan’da muhtarlarla bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programda AK Parti kurmayları ile çok sayıda muhtar da yer aldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Sungur’un ardından söz alan Belediye Başkanı Gürbüz, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal’ın programı kapsamında bir aradayız. Tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızla el birliğiyle çalışıyoruz. Bu vesileyle ilçemize destekleri sebebiyle Başkanımız Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrin kuzey ilçeleri için önemli bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Elbistan ilçemiz ve Ekinözü, Nurhak ve Afşin dahil olmak üzere Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı kurduk ve hizmetlerin tek elde toplanması için bu daireye KASKİ şubelerini de entegre ettik. Bu sayede hizmette etkinlik sağladık. Hemşerilerimizden de olumlu geri dönüşler alıyoruz” dedi.

Elbistan’da gerçekleştirilen yol bakım çalışmaları ile ilgili bilgileri de paylaşan Başkan Hayrettin Güngör, “Yaklaşık 5,5 kilometrelik Gündere yolunda asfalt sathi kaplama çalışmamızı tamamladık. Ekiplerimiz Afşin ilçemizden Elbistan’a geçecek. Elbistan geneli grup yollarında da bakım çalışmalarına kısa süre içerisinde başlıyoruz. İlçe belediye başkanımızla işbirliğimizi sürdürerek Elbistan’ımız için en iyi en kaliteli hizmeti sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Elbistanlılara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek konuşmasına başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Kahramanmaraş’ımız, Elbistan’ımız, tüm ilçelerimiz için canla başla çalışıyoruz. İlçe belediye başkanımıza güveniyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız, aynı zamanda Tarihi Kentler Birliği Başkanı, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu üyesi. Şimdi de Cumhurbaşkanımız tarafından yine önemli bir görev tevdi edildi Sayın Güngör’e. Büyükşehir paylarının dağılımı ile ilgili kurulan komisyonun başkanı oldu. Hep birlikte Kahramanmaraş’ımıza katkı sağlamaya, Kahramanmaraş’ımız için çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte Kahramanmaraş’ız” dedi.

Editör: TE Bilisim