Gaziantep'te katıldığı bir törende konuşan AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar'ın sözleri gündeme bomba gibi düştü. Parti içinde bir kesimin önlerini kestiğini belirten Tayyar, "Birçok konu yukarıya kadar iletilmiyor ve arada birileri kesiyor ve şimdi biz de o birilerini keseceğiz" ifadelerini kullandı.

Gaziantep'in İslahiye İlçesinde düzenlenen ve birçok siyasi ismin katıldığı yumurta tavuğu dağıtım töreninde konuşan AK Parti MKYK üyesi Şamil Tayyar, Kılavuzlu Barajı sulama kanalı projesine aktarılan 80 milyon liranın Kahramanmaraş'a aktarılması ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin en büyük sorunlarından birinin sulama olduğunu belirten Şamil Tayyar, "Bu bölgenin en önemli sorunlarından birisi sulamadır. Sadece bu bölgenin değil, Türkiye'nin sorunlarından birisi sulamadır. Dolayısıyla sulama projeleridir. Kılavuzlu bizim hayatımız Kılavuzlu bizim çocuğumuz gibi baktığımız çok önemli bir sulama projesidir. Beni biliyorsunuz, ben bir esnaf çocuğuyum, ben ve yakınlarımın 1 metrekare arazisi yoktur. Bu araziler muhtemeldir ki burada oturan ve traktörle buraya gelen bacınızın arazisi var. Bütün bu kavgamız niye bunu şunun için söyledim. Kişisel bir hesabımız yok. Bu toplum zenginleşirse herkes bundan nasiplenir. Biz de bundan dualarınızdan nasipleniriz ve biliyoruz ki, her hayırlı hizmet yapıldığında insanlar zamanda bizi unutur. Ama derler ki, bunu yapandan Allah razı olsun. Biz biliyoruz ki, bu dua edildiğinde Biz de kendi nasibimizde dışarı alırız" şeklinde konuştu.

Kaynak: https://www.haberler.com/samil-tayyar-dan-cok-sert-sozler-14246483-haberi/

Editör: TE Bilisim