Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş, DEVA, Gelecek ve Saadet Partilerini ziyaret etti.

Millet ittifakı olan 6’lı masa içinde yer alan Deva Partisi Gelecek Partisi ve Saadet Partisi'ni ziyaret eden CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş şu açıklamayı yaptı:

"CHP Onikişubat İlçe Teşkilatı olarak, bugün millet ittifakının bileşenleri olan Deva Partisi, Saadet Partisi ve Gelecek Partisini ziyaret ederek ülkemizin gündemini ve hepimiz için hayati önem taşıyan seçimleri konuştuk.

Ülkemizin karanlıktan aydınlığa çıkması için bir yol haritası olan mutabakat metni tüm toplumda olduğu gibi parti teşkilatlarımızda da olağanüstü heyecana yol açmıştır.

Bu mutabakat metni ile geleceğe dair umutlarımız bir kat daha artmış ziyaret ettiğimiz sevgili dostlarımızla altılı masanın belirleyeceği Cumhurbaşkanı adayını bu ülkenin 13 Cumhurbaşkanı yapmak için tüm gücümüzle çalışacağımız hususunda hemfikiriz.

Yine Kahramanmaraş'ta milletin iradesinin sandığa girdiği gibi çıkması ve sandık güvenliği için fikir alışverişinde bulunup bu konuda vatandaşımızın milli iradesine ait bir tek oyun bile heba olmaması için elimizden gelen her şeyi yapma hususunda fikir birliğine vardık.

Bugün bizi ağırlayan Deva partisi, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi il ilçe başkanlarına teşekkür ediyoruz.”

Editör: TE Bilisim