Kahramanmaraş’ta da Cumhur İttifakı’nı oluşturan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilçe belediye başkan adayları bugün açıklanacak.

Dün, AK Parti Kahramanmaraş Teşkilatı’ndan yapılan bilgilendirmede, günler öncesinden duyurulan tanıtım toplantısının iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendiği kaydedilmişti. Ancak, partiden yapılan açıklamada iptal kararının da iptal edildiği ve tanıtım toplantısının bugün yapılacağı dün geç saatlerde duyuruldu.

Buna göre; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in, bugün Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği toplantı ile Cumhur İttifakı Kahramanmaraş İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıklayacağı kaydedildi.

Kahramanmaraş’ta MHP büyükşehir belediye başkan adayı göstermeyecek ve AK Parti’nin daha önce açıkladığı aday olan Hayrettin Güngör’ü destekleyeceği bildirildi. Bu arada Afşin, Andırın, Çağlayancerit, Dulkadiroğlu, Ekinözü, Elbistan, Göksun, Nurhak, Onikişubat, Pazarcık ve Türkoğlu İlçe Belediye Başkan Adayları da bugün belli olacak.

Editör: TE Bilisim