DEVA Partisi, çeşitli engellemelere ve çıkartılan zorluklara rağmen ilk mitingini Gaziantep'te gerçekleştiriyor.

 DEVA Partisi, ilk mitingini 21 Mayıs Cumartesi saat 17:00’de Gaziantep Kalealtı 14 Şehit Anıtı Arkası Tur Otobüsleri Park Alanında düzenleyecek. Deva Partisi Kahramanmaraş teşkilatı bu ilk mitinginde Kahramanmaraşlı hemşehrilerini unutmadı ve bu anlamda mitinge katılmak isteyenler için birkaç noktadan otobüsler kaldırılacak. Mitinge katılmak isteyenlerin İl Başkanlığıyla irtibata geçmesi yeterli olacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan, Türkiye ve Kahramanmaraş'ta DEVA Partisi’ne ilginin her geçen gün katlanarak arttığını ifade eden Deva Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Uzm.Dr.İrfan Karatutlu şunları söyledi:

"Deva Partisi kavga etmeden, çatışmadan, kimseyi ötekileştirmeden ülkemizin geleceğine dönük vizyon projeleri ortaya koymaya devam ediyor. DEVA Partisi ilk mitingini 21 Mayıs’ta Gaziantep Kalealtı’nda düzenleyecek. DEVA Partisi’nin nefesi iktidarın ensesindedir. Seçimlerde en büyük sürprizi partimiz yapacak. Ne yaparlarsa yapsınlar DEVA’nın damalarının çağlayan olup önüne koyulan her türlü barajı yıkıp aşacağını milletimiz gösterecek. Önümüze koyulan tüm zorlukları bir bir birlikte yıkacağız.

Devletin kurumlarının itibarını alaşağı edenlere en iyi yanıtı milletimiz verecek. 21 Mayıs’ta yapılacak Gaziantep mitingi bu ilgiyi gözler önüne serecek. Gaziantep büyük bir şölene hazırlanıyor ve DEVA Partisi iktidar yürüyüşüne komşu il Gaziantep’ten başlıyor. 21 Mayıs’ta, saat 17:00’de Gaziantep Kalealtındaki bu tarihi başlangıca tüm vatandaşlarımızı tanıklık etmeye davet ediyorum."

Editör: TE Bilisim