Teşkilatlanma çalışmalarına devam eden DEVA Partisi, Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi için geçtiğimiz günlerde işlerinden dolayı görevinden ayrılan Ali İhsan Etli yerine görevlendirme yaparak Onikişubat İlçe Başkanı olarak Hakan Dedeoğlu'nu görevlendirdi.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından verilen yetki belgesi, İl Başkanı Uzm.Dr.İrfan Karatutlu tarafından Onikişubat İlçe Başkanı olarak yetkilendirilen Hakan Dedeoğlu'na takdim edildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Uzm.Dr.İrfan Karatutlu: "Henüz görevlendirme yapmadığımız  Göksun, Pazarcık ve Andırın ilçelerimiz kaldı. O ilçelerimiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz.. Öncelikle daha önce başkanları belirlenen ilçelerimizde kongre süreçlerimiz de devam edecek. Kalan bu ilçemizden sonra ilimizdeki teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamış olacak." dedi.

Deva Partisi Onikişubat İlçe Başkanlığı için görev verilen Hakan Dedoğlu ise kendisine bu görevi layık gören başta Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İl Başkanı Uzm.Dr. İrfan Karatutlu ve İl Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Hakan Dedeoğlu kimdir?

Hakan Dedoğlu 1976 yılında Kahramanmaraş merkezde doğdu.Kahramanmaraş Dedeoğlu ailesine mensup olan Hakan Dedeoğlu İlk, Orta ve Lise eğitimini Kahramanmaraş'ta tamamladı. Üniversite eğitimini ise Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İnşaat bölümünde tamamladı. 1998 yılından bu yana inşaat ve yalıtım malzemeleri sektöründe hizmet vermektedir. Siyaset hayatına ilk defa Deva Partisi'nde atılan Dedeoğlu, evli ve iki çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilisim