Kahramanmaraş’ta Cumhur İttifakı’nın büyük ortağı AK Parti, seçim çalışmalarına Elbistan’a yapacağı ziyaretlerle başlıyor.

Cumartesi günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Sitesi’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in katılımı ile düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’nda Cumhur İttifakı’nın Kahramanmaraş İlçe Belediye Başkanları tanıtılmıştı.

Tanıtımda Kahramanmaraş’ın 11 ilçesinden 2’si MHP’ye bırakılırken, 9’unda ise AK Parti’den aday gösterildi. Çağlayancerit’te MHP Adayı Hanifi Sarıaltun aday gösterilirken, Nurhak’ta ise MHP’li adayın ismi henüz belli olmadı. AK Parti’nin aday gösterdiği ilçeler ve adaylar ise şöyle oldu:

“Afşin Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Güven, Andırın Belediye Başkan Adayı Ahmet Doğan, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Necati Okay, Ekinözü Belediye Başkan Adayı Bilal Eker, Elbistan Belediye Başkan Adayı, Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanefi Mahçiçek, Pazarcık Belediye Başkan Adayı İbrahim Yılmazcan, Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş”

AK Parti Heyeti, adaylık açıklamasından sonra da bugün Elbistan’a bir ziyaret düzenleyecek. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir başkanlığındaki heyet sabah parti binasında buluştuktan sonra, Elbistan’a hareket edecek. Heyet, öğle namazını Elbistan Ulu Camii’nde kıldıktan sonra da önce AK Parti Elbistan İlçe Başkanlığını ve ardından da MHP Elbistan İlçe Başkanlığını ziyaret edecek. Heyet, ziyaretlerin ardından Kahramanmaraş’a dönecek.

AK Parti Heyeti’nden Özdemir’in yanısıra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Demirkol, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mücahit Kara ve Murat Şahin de bulunacaklar.

Editör: TE Bilisim