AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) dünyaya teşriflerinin yıl dönümünde, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak tüm İslam aleminin kandilini tebrik etti.  Başkan Görgel, doğruluk timsali  Peygamber Efendimizin ümmeti olarak her zaman iyinin ve doğrunun yanında olmamız gerektiğini kaydetti.

Başkan Görgel mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İki cihan serveri, İslam dininin önderi ve gözümüzün nuru olan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) dünyaya teşriflerinin yıldönümünü idrak ediyoruz. Peygamber Efendimiz, Muhammed-ül Emin olarak sadece İslamiyet için değil tüm dünya dinleri ve insanlar için örnek bir yaşam teşkil etmiştir.

Mevlid Kandili, Peygamber Efendimizi ve onun bütün insanlığa vermiş olduğu mesajı layıkıyla anlamak için önemli bir vesile olarak kabul edilmelidir. Sevgili Peygamberimizin dünyaya gönderilişi, Yüce Allah'ın bütün insanlara en büyük nimetlerinden birisidir.

Peygamberimizin hayatını okumaya ve anlamaya, O'nun engin sevgi ve hoşgörüsüne, izzet ve keremine, her biri ayrı bir hakikat taşıyan sözlerine kısacası onun rehberliğine olan ihtiyacımız her zamankinden fazladır. Her konuda örnek olan peygamberimizin örnek yaşamını ve onun bize emaneti olan Kuran'ı Kerim ve sünnetini bol bol okumamız, anlamamız ve hayatımıza tatbik etmemiz gerekir.

Bu duygu ve düşüncelerle Efendimizin dünyayı şereflendirdiği bu kutlu gecenin İslâm alemine ve tüm insanlığa huzur, barış ve bereket getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

Editör: TE Bilisim