Şehit Trabzonlu Piyade Uzman Çavuş Kadir Tuncer’in silah arkadaşları şehit arkadaşları anısına aldıkları akülü engelli aracını, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve CHP Elbistan İlçe Yöneticileri vasıtasıyla ihtiyaç sahibi bir engelli yurttaşa ulaştırarak gönülleri fethetti.

Suriye’nin İdlib kentinde şehit düşen Trabzonlu Piyade Uzman Çavuş Kadir Tuncer’in silah arkadaşları şehit arkadaşlarının anısına anlamlı bir hareket imza atarak, kendi aralarında engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için yardım kampanyası düzenlediler.

Toplanan para ile akülü engelli aracı alan Mehmetçikler, CHP’li Ali Öztunç’la iletişime geçtiler ve aracın şehit arkadaşları Kadir Tuncer’in anısına ihtiyaç sahibi bir vatandaşa ulaştırılması konusunda el ele verdiler.CHP Elbistan İlçe Başkanı Av. Tayfun Barış Arslan ve partili yöneticiler ilçedeki bir engelli yurttaşa aracı ulaştırırken, Mehmetçiklerin vefakâr hareketini kişisel sosyal medya hesabından paylaşan vekil Öztunç, “Allah hepsinden razı olsun” ifadelerini kullandı. Öztunç paylaşımında ise şu ifadelere yer verdi;

“Suriye’nin İdlip kentinde şehit olan Kadir Tuncer’in silah arkadaşları, engelli yurttaşlarımızın engellerini biraz olsun kolaylaştırabilmek için şehidimiz anısına kendi aralarında yardım kampanyası başlattılar. Kampanyayı düzenleyen mehmetçiklerimiz bana ulaşarak bir adet akülü engelli aracı aldıklarını belirttiler. Biz de şehidimizin silah arkadaşları sayesinde alınan akülü engelli aracını Elbistan’daki engelli bir vatandaşımıza ulaştırdık. Elbistan ilçe başkanımız Barış Arslan ve yönetici arkadaşlarımız bugün aracı kardeşimize teslim ettiler. Allah hepsinden razı olsun.”

Editör: TE Bilisim