AK Partili Celalettin Güvenç, o mahallenin ihtiyacı için iş insanından söz aldı

Seçim bölgesi Kahramanmaraş’ta gidilmedik yer, dokunmadık gönül bırakmayan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Gerek kurumları, gerek meslek odalarını, gerekse de vatandaşları sık sık ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Güvenç, son olarak ise beraberinde Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü Ali Nuri Öksüz ile birlikte kentin hayırsever iş insanlarından biri olan Abdulkadir Kurtul’u ziyaret etti. Ziyaretten ise Erkenez Mahallesi için önemli bir müjde çıktı. Güvenç, elzem şekilde eksikliği hissedilen Aile Sağlığı Merkezi için Kurtul’dan söz aldı. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran Güvenç, Abdulkadir Kurtul’un Erkenez Mahallesi’ne annesi Makbule Kurtul’un adını taşıyacak 2 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi’ni kazandıracağını ifade etti.

KURTUL AİLESİ GÖNÜLLERİ KAZANIYOR

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Güvenç, “Şehrimizin önemli iş insanlarından Abdulkadir Kurtul'u, Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürümüz Ali Nuri Öksüz’le ziyaret ettik. Bilindiği üzere Kurtul ailesi, birçok noktada sağlık ocağı, okul ve diğer kamu kurumlarını yaptırarak örnek işlere imza atmış, hayırseverliğiyle gönülleri kazanan bir aile. Bugün ziyaretimizde Erkenez Mahallemize ihtiyacı olan 2 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi yapımı sözünü veren Kurtul'a teşekkür ediyorum. Annesi Makbule Kurtul hanımefendinin isminin yaşatılacağı ASM, mahallemize ve şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Gördüğümüz üzere Aile Sağlığı Merkezlerinde birçok hastanenin de yükünü alarak ilk elden sağlık hizmeti verilmiş oluyor. Bu açıdan birinci basamak sağlık hizmetlerinden olan Aile Sağlık merkezleri çok önemli. Bu güzel hayrın yenilerine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

MAHALLE MUHTARINDAN TEŞEKKÜR

Erkenez Mahallesi Muhtarı Halil Kepenk de mahalleye kazandırılacak olan Aile Sağlığı Merkezi için Güvenç ve Kurtul’a teşekkür ederek, “Milletvekilimiz ve İçişleri Komisyon Başkanımız Celalettin Güvenç, İl Sağlık Müdürümüz Ali Nuri Öksüz ve şehrimizin değerli iş insanı Abdulkadir Kurtul beye mahallemize yapılacak 2 hekimli Aile Sağlığı Merkezi için mahallem ve şahsım adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim