İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı, önceki gün genel başkan Meral Akşener’in daveti üzerine genel merkezde bir araya geldi.

İl Başkanı Ahmet Çabukel’in öncülüğünde bir araya gelen İl Teşkilat Başkanı Süleyman Tekerek, Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, Andırın İlçe Başkanı Fatih Dal, Çağlayancerit İlçe Başkanı Mustafa Tunç, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Fatih Öztürk, Ekinözü İlçe Başkanı Bilal Kaplan, Elbistan İlçe Başkanı Av. Hüseyin Gül, Göksun İlçe Başkanı Ali Arslan, Nurhak İlçe Başkanı Küçük Mehmet Şahin, Pazarcık İlçe Başkanı Ali Kaykı, Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç ve Türkoğlu İlçe Başkanı Hasan Kızıldağ, Ankara’ya çıkartma yaptı.

İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’le görüşmeleri sırasında Cumhurbaşkanlığı seçiminden, genel seçime, teşkilat çalışmalarından, seçim çalışmalarına, Kahramanmaraş’taki sorunları tek tek değerlendirildi.  Kahramanmaraş’ın kronikleşen sorunları ve ivedi çözüm bekleyen sorunları ile ilgili teşkilatlar genel başkana sunum yapıldı.

İYİ Parti Kahramanmaraş Basın ve Medya Başkanı İrem Kazancı Çınar, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Her bir soruna ayrı ayrı projesi olan il teşkilatının genel merkezle görüşmesi, il teşkilatının çok daha güçlenmesine, inançlarının perçinlenmesine ve onların daha azim ve kararlı bir şekilde çalışmasına yönlendirmiştir.

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı olarak içinde bulunduğumuz koşulların ne denli sabır ve sükûnet içerisinde geçtiğinin farkında olarak Kahramanmaraş’ımızın kendisine atfedilen ‘Kahraman’ca yaşamanın gerçekleşmesi için canla başla çalıştığımızdan emin olabilirsiniz.

Bu inanç ve enerjinin tüm halkımızla birleşip, İYİ’lerin Kahramanmaraş’ın kanatlarının altında çoğalması bizim için büyük bir güçtür. Bu gücün artıyor olması da İl Başkanlığımızın, ilçe teşkilatlarımızın sayesinde olmuştur. 

İYİ PARTİ Kahramanmaraş İl başkanlığı olarak, güçlüyüz, kararlıyız ve çalışmalarımız ve projelerimizle Kahramanmaraş’ımızın yanındayız.”

Editör: TE Bilisim