İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve GİK Üyesi hemşehrimiz Av. Arb. Günay Kodaz, 6 ilçede resmi kurum ve kuruluşlar ile halkı ziyaret etti.

Her fırsatta soluğu memleketi Kahramanmaraş’ta alan İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve GİK Üyesi Av. Arb. Günay Kodaz, 6 ilçede bir dizi ziyaretlerde bulunarak, hemşehrilerinin sorunlarını dinledi.

Elbistan Kaymakamı Özkan Demir ve Pazar esnafını, Kağıt Rölyaf Atöyesindeki kadınları ziyaret etti. Pazar esnafının sorunlarını dinledi. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cuma General’i ziyaret etti.

Ekinözü İYİ Parti İlçe Başkanı ve yöneticileri ile esnaf ziyaretinde bulunan Kodaz, daha sonra Nurhak ilçesine geçerek Millet ittifakının Kahramanmaraş ‘da ki tek Belediye Başkanlığı olan Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan’ı ve ilçe esnafını ziyaret etti. Nurhak ziyaretinde Kodaz’a İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Şahin ve Ekinözü İlçe Başkanı Bilal Kaplan eşlik ettiler. Esnafın sorunlarını dinledi ve Belediye Başkanından ilçe sorunlarına dair bilgi aldı.

Kodaz, daha sonra Afşin Kaymakamı Ali Can Pınar, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i ve esnafı ziyaret etti. Afşin Belediye Başkanı Güven ile “lavanta projesini” yerinde incelediler.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’a da ziyarette bulunan Kodaz, Göksun Emniyet Müdürü Mustafa Oktay’ı İYİ Parti Göksun Belediye Encümeni İbrahim Yalçın, Metin Değirmenci, encümen Durdu Gişi ile birlikte ziyaret etti. Sonrasında İbrahim Yalçın ile birlikte sebze pazarını ziyaret edip, Pazar esnafının sorunlarını dinlediler.

İYİ Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Hasan Kızıldağ, yöneticiler Tuba Pınar ve İslam Sığırcı ile birlikte Türkoğlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Derviş Türk’ü, Türkoğlu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Karaca’yı, Türkoğlu Emniyet Müdürü Bilal Erdem’i, Türkoğlu Gençlik Ve Spor Müdürü Şahin Hopur’u ziyaret etti.

SORUNLAR AKŞENER’E AKTARILACAK

Ziyaretleri sonucunda Mersin İlindeki yangınlar ile ilgili inceleme heyetine eşlik etmek üzere Kahramanmaraş’tan ayrılan Kodaz, tespit ettiği sorunları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İYİ Parti Genel Merkezi ile paylaşacağını bildirdi.

Kodaz, ziyaretleri neticesinde tespit edilen sorunların başında, ekonomik kriz, genç işsizliği, tarım girdilerinde ki pahalılık gübre, mazot, sulama için kullanılan elektrik bedelinin yüksek olması, alım gücünün düşmesi, Nurhak ‘da Göksu suyunun lağım ile kirletilmesi, kanalizasyon atıklarının ıslah edilmemiş olması ve Göksu çayına akıtılması bu suyun da Gaziantep iline içme suyu olarak verilmesi olarak sıraladı.

Kodaz; “Bizim bu ziyaretlerdeki amacımız Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in selamlarını iletmek ve sorunları ilgililerden bizzat dinleyip, sağlıklı çözüm önerileri geliştirmek ve ilgililere halkın sesini duyurmak, çözümlere katkı sunmaktır” dedi.

Kodaz, kendisinin ziyaretini kabul eden herkese ayrı ayrı teşekkürlerini ileterek, sonraki ziyaretlerine Andırın, Çağlayancerit, Pazarcık ve Kahramanmaraş merkeze gerçekleştireceğini söyledi.

Editör: TE Bilisim