İYİ Parti Onikişubat İlçe Teşkilatı, üniversite bölgesinde öğrencilerle bir araya geldi.

İYİ Parti Onikişubat İlçe Teşkilatı, öğrencilerle sohbetlerine ortak oldular. Sıkıntıları ve dertlerini dinlediler. Yaşadıkları sorunları anlatan öğrenciler, en büyük problemlerinin gelecek ve geçim kaygısı olduğunu söylediler.   

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç, yaptığı değerlendirmede “Bunları görmek bizleri fazlasıyla üzdü. Bir dokunduk bin ah işittik. Daha okulları bitmeden borç batağına saplanmışlar. Almış oldukları öğrenci kredilerini nasıl ödeyeceklerini düşünüyorlar. Anne ve babalarına bu ekonomik krizde çok fazla yük olduklarını ve bu yükün altında ezildiklerinden bahsettiler” dedi. İYİ Partili Kılıç, şunları söyledi:

“Yirmili yaşlarda kendilerini bu ekonomik dar boğazın içerisinde bulan gençlerin derslerden arta kalan zamanlarda sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunması gerekiyorken bu tür problemlerle boğuşmaları bizleri fazlasıyla üzdü.

İyi Parti iktidarında bu tarz problemlerin olmaması adına çok çalıştığımızı farklı projeler geliştirerek bu sorunları ortadan kaldıracağımızı. Bu tür sorunlarla boğuşmak yerine kendilerini derslerine vererek yeni bir TÜRKİYE inşa etmemiz için bizde destek vermelerini istedik. Bir işe girmek için torpil aramak yerine başarı sıralamalarına göre işe alınacaklarını taahhüt ettik.

Bu ülkenin gençlere ihtiyacı olduğunu ve bu ülkeden gitmemeleri için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizin garantisini verdik. “Giderlerse gitsinler” diyenlerden olmadığımızı iktidara geldiğimizde daha net anlayacaklarını ve bu amaç doğrultusunda desteklerine ihtiyacımız olduğunu dile getirdik.

Öğrenci kardeşlerimizin bizi karşılarında gördüklerinde gözlerinde gördüğümüz o ışık yürüdüğümüz bu yolun sonunun aydınlık olduğunu gösteren en büyük ispatıdır. Adaletin, yolsuzluğun, torpilin ve adam kayırmanın liyakatsizliğin olmadığı bir ülke hayali ile çıktığımız bu yolun sonu İYİ PARTİ’ nin iktidarıyla taçlandıracağımızı bir kez daha görmüş olduk.”

Editör: TE Bilisim