İyi partili Mustafa Pastırmacı’nın düzenlediği iftar yemeğinden partililer bir araya geldi.

Şekerdere Yolu üzerinde bulunan İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı binasında Mustafa Pastırmacı’nın düzenlediği iftar programında teşkilat mensupları ve partililer ile bazı basın mensupları bir araya geldi. Geniş katılımın sağlandığı ve il ile ilçe yönetimlerinin ilgi gösterdiği iftar programında örnek bir çalışma gösteren Bastırmacı, tüm misafir ve basınla ayrı yarı ilgilendi.

Musiki dinletisiyle başlayan programda Ezani Muhammedinin okunmasının ardından oruçlar açıldı. Program Kur’an Tilavetiyle devam ederek dualar edildi ve tüm İslam aleminin geçmişine fatihalar okundu. Program akışında günün ve siyasi düşüncemizin anlam ve önemiyle ilgili İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel ve Mustafa Bastırmacı konuşma yaparak hep beraber çıktığımız bu yoldaki birlik ve beraberliğimize atıfta bulunarak iktidar adım adım yaklaştığımızı bir kez daha vurguladılar.

Konuşmaların ardından ileri gelen başkanlarımızdan bazıları günün önemiyle ilgili duygu ve düşüncelerini demeç verecek bildirdiler. Anı ve hatıra, birlik ve beraberliğimizin taçlandırmak için hatıra fotoğrafları ardından Bastırmacı tüm misafirleri uğurlayarak program sona erdi.

Bastırmacı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bizi kırmayıp iftar programımıza katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürler ederim. Bu programı hazırlamamada görmediğiniz gizli kahramanlarımıza minnettarım.

Bu yol birlik ve beraberlik yoludur. Bu yol bizlerin beraber çalışma ve başarma yoludur. Bu yol el ele gönül gönülle gelecek gençlerimize umut bir gelecek bırakma yoludur.

Bu vesileyle öncelikle Genel Başkanımız başta olmak üzere İYİ Partimizin maddi ve manevi her zaman yanındayım. Yanında olmaya devam edeceğim.”

Editör: TE Bilisim