İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Doğan Murat Kılıç. "#azkaldı bunlar gidecek İYİ Parti İktidarı gelecek" ifadesini kullandı.

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Kadın Politikaları Başkanlığının önderliğinde, İYİ PARTİ Kadın Politikaları Genel Başkanı Av. Ünzile Yüksel, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeleri Av. Kadriye Ünler, Av. Günay Kodaz ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) Üyesi Av. Furkan Kamalak'ın katılım sağladığı Kahvaltı programında İYİ Kadınlar bir araya geldi.Her geçen gün çığ gibi büyüyen İYİ Parti ailesinin kadınlarıyla ve gençleriyle de her kesimiyle de iktidara odaklanmış durumda olduğu gözlendi.

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Doğan Murat Kılıç yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

"Kiralanıp parası ödenen salonları dahi bahaneler gösterip partinini kullanımına vermeyen, miting alanına gitmek ve engel olmak için çöp arabalarıyla yolları kapattıran iktidar ve onların zihniyetine inat iktidar yürüyüşümüzde yanımızda olan kadınlarımıza,gençlerimize ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim.

Ayrıca bu programın oluşmasında organizasyonunda emeği olan başta İl Kadın Politikaları Başkanımız Ayla Çiftçi Hanımefendiye, Dulkadiroğlu İlçe Kadın Politikaları Başkanımız Hacer Kahveci Hanımefendiye. Onikişubat İlçe Kadın Politikaları Başkanımız Şenay Apaydin Tanır Hanımefendiye ve onların nezninde tüm kadın üyelerimize, İl Başkanımız Ahmet Çabukel ve yönetimine ve bu programa maddi manevi katkı sağlayan Furkan Kamalak Başkanımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.

Son olarak şunu söylüyorum;: İnanan insanların topluluğu olan İYİ Parti Teşkilatları, tüm Teşkilat birimleriyle iktidara olan inancıyla durmadan, bıkmadan, usanmadan çalışmaya devam edecek ve bu inançla Allah’ın izni ile 2023 yılında iktidar olacaktır. Biz diyoruz ki; #azkaldı bunlar gidecek İYİ Parti İktidarı gelecek…"

Editör: TE Bilisim