Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı AK Partili Hanefi Mahçiçek, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Kahramanmaraş Tabii Hayata ve Hayvanlara Işık Derneği’ni (MARTI) ziyaret ederek, hayvanseverlerle buluştu.

Seçim çalışmalarına ağırlık veren Mahçiçek, toplumun her kesimi ile kucaklaşmayı sürdürüyor. Çalışmaları kapsamında MARTI’yı da ziyaret eden Mahçiçek, MARTI Başkanı Çiğdem Şeker ve HAYTAP Üyeleri ile görüştü. Mahçiçek, ziyaretinde hayvan haklarına da önem verdiğini belirterek bu konuda çalışmalarının bulunduğunu söyledi.

Bu arada, MARTI Başkanı Çiğdem Şeker, “Seçim süreci son hızıyla devam ederken  can hakkı savunucuları olarak bizlerin oy kullanamayan fakat var olan sessiz dostlarımız hayvanları, bu hizmet yarışının içine yerleştirme gayretimiz de aynı hızla devam ediyor” diyerek, şunları söyledi:

“Hayvan hakkı savunucularının herhangi bir ihlalde başvuruda bulunduğu ilk adres  belediyelerdir ve çözüme ulaştıran ise başkanların bu harekete bakış açılarıdır. Dolayısıyla yönetime talip olan kişilerin bakış açılarını görmek, projelerini dinlemek ve yeni projeleri sürece eklemek amacıyla hedefimiz tüm adaylarla bir araya gelebilmek.

Onikişubat Belediye Başkanı ve yeni süreçte de adayı olan Hanefi Mahçiçek'i  de bu vesile ile  HAYTAP üyesi olan  derneğimizde ağırladık. Projelerini ve hayvan hakları ile ilgili çalışmalara  bakış açısını bizlerle detaylı bir şekilde paylaşan Sayın Başkan aynı zamanda sıraladığımız taleplerin altına imzasını atarak bizlere güvence verdiler.”

Ziyarette AK Parti Onikişubat İlçe Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Birim Başkanı Gül Çitir Okur da hazır bulundu.

MARASPOSTA

Editör: TE Bilisim