MHP Pazarcık İlçe Başkanı Yusuf Şahin, http://pazarcikaksuhaber.com/siyaset/ de yer alan yazısında bakın neler söylüyor?

Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün "Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır" sözünden Öğretmenler Gününde öğretmenlerimize hakaret eden bir zihniyete CHP nasıl taşındı.

Yıldırım Ordular komutanı Mustafa Kemal Atatürk’ten “Türk ordusu satıldı!” diyebilecek kadar küçülen bir CHP’ye nasıl dönüştü. Bu nedenlerden dolayı bize de “Atatürk’ü CHP de gören var mı?” sorusunu sorma zorunluluğu hâsıl olmuştur.

Bunu nereden anlıyoruz bir örnek verecek olursak Öğretmenler Gününde öğretmenlerimize ilim adamlarımıza hakaret etmek onları zan altında bırakmak ve kendi gibi düşünmediği için suçlamak tamamen zedelenmiş, tahrip olmuş ve değerleri silinmiş bir aklın ürünüdür. Şehit cenazesinde kahkaha atan CHP’li bir milletvekilinin kendi ordusuna satılık diyecek kadar küçülmüş, ezilmiş olduğunu göstermelerinden de anlıyoruz ki bu zihniyet söylemleri ile eylemleri çelişen bir zihniyete dönüşmüştür.

Oturdukları makam odalarının arka duvarında veya yan duvarında ki resimlerden başka Atatürk’ü CHP’de gören var mı?

Temsili makam sahiplerinin seçim ve toplantılar dışında salonlara astıkları resim poster ve afişler dışında Atatürk’ü CHP’de gören var mı?

1938 yılından sonra biraz daha uzatırsak 1940 yılından sonra Atatürk’ü CHP’de gören olduğunu zannetmiyorum.

Ama bugün CHP’yi Atatürk’ün mücadele ettiği devrin terör örgütlerini destekte görebiliyoruz. Manda ve himayeyi kabul etmeyen Atatürk değil miydi? Yıllardır tarihte böyle yazmadı mı? Ama bugün manda ve himayecilerden medet uman yardım bekleyen bir CHP görüyoruz.

Milli mücadeleyi kim başlattı Atatürk peki bugün milli mücadeleye; ülkemizin Avrupa’ya karşı duruşunda, Doğu Akdeniz meselesinde, sınır ötesi operasyonlarda, Yunanistan meselesinde milli mücadeleye kim karşı çıkıyor CHP.

İnanıyorum ki bugün yaşamış olsaydı,  Atatürk bile CHP'li olmazdı. Hem nasıl olacak? Atatürk isminden rahatsız olan zamanın polis taşlayan bir militanı CHP il başkanlığı yapacak hem de Atatürk o partiyi destekleyecek? Milletvekillerinden temsil noktasında bulunan birçok kademeleri PKK, PYD ve terör örgütlerine teröristlere destek verecek, kolkola yürüyecek bu milletin milli ve manevi değerlerine saldıracaklar Atatürk de CHP'li olacak. Hiç zannetmiyorum!

Hem Atatürk kendini göremediği bir CHP’yi neden desteklesin? “Atatürk’ün ilkelerini say” desen sayamayacak olanlar “Atatürkçüyüm” diyor. Teröre destek veren “Atatürkçüyüm” diyor,  milli ve manevi değerlere saldıranlar “Atatürkçüyüm” diyor, manda ve himaye için AB, ABD, Avrupa ve Türk milletinin düşmanlarından yardım bekleyenler “Atatürkçüyüm” diyor!

Bugün yaşamış olsaydı Atatürk “CHP’liyim” demezdi. Çünkü bu millet Atatürk’ü Atatürk’ün CHP’sini değil CHP’nin Atatürk’ünü sevmedi…

Hem bu CHP değil miydi Atatürk’ten sonra Atatürk’ün varlığını silmek isteyen? Atatürk’ü Koruma Kanunu dahi 1951 Demokrat Parti döneminde çıkarılmadı mı? Bu millet Atatürk’ü Bandırma Vapurunda gördü, Samsunda gördü, Erzurum, Amasya, Sivas’ta gördü. Cephe de gördü, savaşta gördü. Velhasıl 97 yıllık siyasi hayatının 15 yılını Atatürk’le geçiren CHP de 82 yıldır Atatürk’ü gören olmadı.

Başbuğumuz cennet mekân Alparslan Türkeş'in " CHP Atatürk'ün çizgisinden çıkmasaydı ben MHP'yi kurmazdım" sözleri bir kez daha doğruluğunu ispatlamış gerçeği su yüzüne bir kez daha çıkarmıştır!

Günümüzde ve gelecekte de bunun değişeceğini zannetmiyorum. Hal böyle olunca kendi göbeğini kendisi kesen bir millet olarak önüne çıkan her badireyi atlatacak güce ve kudrete muktedir olan büyük Türk Milleti 2023 Lider Ülke Türkiye hedefini hayata geçirecektir. Her ne kadar Atatürk’ün görülmediği CHP ve yandaşlarının mani olmaya çalışmaları ve engellemeleri olsa da Atatürk’ün muasır medeniyetler seviyesi idealine bu ülke bu millet bu devlet bu bayrak bu din ulaştırılacaktır.

Gelelim günümüze…

Ülkemizde yaşanan siyasi gelişmeler göstermektedir ki Avrupa’ya bağlı siyasi figürlerin kendilerine rol biçilenlerin saflarını yavaş yavaş belirlediği bir sürece girmiş bulunuyoruz.

Daha önceden gizli kapaklı üstü örtülü bir şekilde saf tutan CHP, HDP, İP ve Saadet Partisinin tutmuş oldukları safın gizliliğinin kalmadığı buna ek olarak A

Bu oluşumların ve siyasi figürlerin zannedilmesin ki derdi milletin derdi, sıkıntısı vatandaşın sıkıntısı söylemlerine ve eylemlerine baktığınızda asıl dert ve sıkıntılarının ne olduğunu bizler gibi sizlerde apaçık göreceksiniz.

Hedeflerinde Cumhur İttifakı var. Yani Türkiye’nin geleceği Türk milletinin bekası, refahı ve güvencesi var. Krizi fırsata çevirme peşinde olanların sanki milletimizle ilgileniyormuş gibi yapmaları aslında tamamen bir oyun bir kurgu.

Türk milleti ve Cumhur İttifakı ile ilgili karın ağrısı olanlar kendini belli ediyor.  CHP, HDP VE İP’in tutumunu biliyoruz ya içerdekiler. İçerdekiler derken Arınç ve onun gibi yani Arınçgillerden bahsediyorum.  İçerisinde Zillet İttifakının duygu ve düşüncelerini taşıyan, şehitlerimizin kemiklerini sızlatan, gazilerimizin, şehit ve gazi yakınlarımızın yüreğini sızlatan teröre teröriste karşı ılımlı yaklaşım ve söylemler içerisinde olanlar zaman geçtikçe kendini belli ediyor.

Teröristle kol kola yürüyenler bugün Cumhur İttifakını mafyacılıkla suçluyor. Peki, sizler de destek verdiğiniz terörist ve terör örgütleri için bunlarda bizim dava arkadaşımız bunlarda bizim yol arkadaşımız diye bilecek misiniz? Teröristle o şehir senin olsun bu şehir benim olsun diye seçim pazarlığına girenler bugün Cumhur İttifakına saldırıyor.

Ülkeyi yönetemeyeceğini bilen Amerikancı zihniyet Amerika’dan Cumhur İttifakına karşı yardım istiyor. Babacan kendisine ezberletilen politikanın dışına çıkamıyor belirli kriterlerde Cumhur İttifakına saldırıyor. Davutoğlu ne taraftan bakarsak bakalım boyundan büyük konuşuyor. Yapmış olduğu açıklamaları teraziye koysak kendinden ağır gelecek Cumhur İttifakına vuruyor.

Cumhur İttifakının liderleri dirayetlidir. Cumhur ittifakının her iki lideri Türk milletinin çıkar ve menfaatleri doğrultusunda hareket etmektedir. Bunu bilen aziz milletimiz bütün gerçekleri görmekte Cumhur İttifakını mafyacılıkla suçlayan bu Terör-Zillet İttifakına gereken cevabı vereceği zamanı beklemektedir.

Sayın Cumhurbaşkanına saldırdılar olmadı. Görüyoruz ki şimdide Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanımız bilge liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye karşı bir algı oluşturulmak istenmektedir. Terör-Zillet ittifakı ağız birliği yapıp hepsi birden şakımaya başladı. Ülkeyi kim yönetiyor sorusu dillendiriliyor. Hem siyasetçi olacaksın hem de bu ülkeyi kimin yönettiğini bilmeyeceksin. Bilmeyenler için bu ülkeyi Cumhur İttifakı kapsamında Sayın Cumhurbaşkanı ve bakanlar yönetiyor. Cumhur İttifakı kapsamında Ak Parti Hükümeti yönetiyor.

Sayın genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’yi sevmiyor olabilirsiniz Sayın Cumhurbaşkanını sevmiyor olabilirsiniz! fakat bu milleti bu devleti bu vatanı seviyorsanız durduğunuz yere söylediğiniz söze kimlerle hareket ettiğinize dikkat etmek mecburiyetindesiniz.

Laf ola beri gele derler ya bunların söylemi de aynen öyle.

Bir tarafta ‘’Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim ve Ben’’ diyen sayın genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli diğer tarafta Terör-Zillet ittifakı. Amerika, Avrupa bizi yönetsin bizde Türkiye’yi yönetelim diyenler. Bu ülkeyi Avrupa’ya şikâyet edenler, teröre teröriste destek verenler. İşte bunlar oralıyken buralı gibi konuşanlardır.

Büyük Türk milletinin gönül coğrafyası geniş bu aziz millet dirayetli, temkinli, sabırlı ve gücünü inanç değerlerinden alan bir millettir. Kendisine karşı olanlara da elbette gerekeni anladıkları dilden kanuni, ahlaki olarak verebilecek, zamanı geldiğinde demokratik olarak ta sandıkta bu gücü ve kuvveti gösterecektir.

Bu millet çok iyi biliyor ki kendisine karşı yapılan entrikalarda halay başı çeken bir CHP ve ortaklarını, Atatürk’ü göremedikleri, CHP’yi bu ülkenin yönetiminde bu ülkenin başında görmek hoş bir hayaldir. CHP’nin İktidar olacağını düşünmek boş bir hayaldir.

Diyeceğim o dur ki; bir kişiyi veya bir şahsı sevmemek Türk milletine ihanet etmeyi gerektiremez.

Yusuf ŞAHİN

MHP Pazarcık İlçe Başkanı

Editör: TE Bilisim