İyi parti, saha çalışmamalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, partinin Onikişubat teşkilatı 3. kez  Ilıca Mahallesinde sahaya indi.

İYİ Parti Milletvekili aday adayları Av. Neslihan Koca Nergiz ve Saide Adil Gönen ile beraber mahalle ziyaretleri sonrası Ilıca Mahalle Esnafına “hayırlı işler” temennisinde bulunup sorunlarını dinleyen İYİ Parti Onikişubat Teşkilatı Ilıca halkı, esnafı ve ılıca Muhtarından dinlediği kadarıyla Kahramnamaraş’ın büyükşehir olmasının  ardından hiç bir hizmeti alamadıklarını ilettiler.

Bölgeye gelen turist ve misafirlerin vakit geçirecekleri bir çocuk eğlence parkı dahi olmadığını, temizlik konusunda yetersiz kalındığını, Büyükşehir belediyesine ait 22 dönüm yer olmasına rağmen yıllardır atıl durumda olduğunu verilen sözlerin tutulmadığını dile getirdiler.

İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Doğan Murat Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada “Her gezdiğimiz yerde ortak sorun verilen sözlerin tutulmadığı yönünde, umut olarak da İYİ Partiyi gördüklerini dile getirmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” diyerek şunları söyledi:

“3. kez geldiğimizin farkında olmaları ve bunun neticesinde sadece seçimde değil her zaman gelen bizleri dinleyen İYİ Parti olması sebebiyle gerekli reaksiyonu sandıkta bize verecekleri destek sözünü duymakta bizleri ziyadesiyle mutlu etti...2023 yılında İYİ Parti iktidarıyla milletimizi hakettiği refah seviyesine ulaştırmak için vargücümüzle çalışmaya devam edeceğiz... #azkaldı #milletbiziçağırıyor.”

Editör: TE Bilisim