BBP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, Bingöl'de şehit ağabeyine "bacını..." diyen İyi Partili Lütfü Türkan'a "Şehit ailesine küfretmenin bedelini bu millet sizlere ödettirecektir" dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkan'ın şehit ağabeyine yaptığı edepsizliği kınayarak yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bir şehit yakınına her ne ahval ve şart içinde olursa olsun, hangi gerekçe ile olursa olsun küfretmek ve özellikle “Bacını …..” şeklinde küfretmek başlı başına bir hayasızlıktır, namertliktir. Edepsizliğin danıskasıdır. Ve yaptığı davranış şecaat arzederken sirkatin dışa vurmasından başka bir şey değildir.

Maalesef adınızda İYİ olmakla İYİ olamıyorsunuz. Ve soyadınızda TÜRK ve TÜRKKAN kelimelerinin bulunması da “Türk” yapmıyor ve yapamıyor maalesef sizi.

Bu aziz ve kutlu bu millet sizin gibi safsata dolu, olduğu gibi görünmeyen ve göründüğü gibi olmayan güruhu çok defa görmüş ve yaptıkları tüm edepsizlik ve hadsizliklere gereken had bildirimini yapmıştır. Emin olun sizi de geldiğiniz yere gönderecektir.

Bir şehit yakınına yapılan bu edepsizliği kınıyoruz. Bunları adam belleyenlere de “uyanın” diyoruz. “işte sizin adam zannettikleriniz bunlar” diyoruz. Aman ha diyoruz. Dikkat diyoruz.

Allah bunların şerrinden bu aziz ve kutlu milleti muhafaza eylesin inşallah"

Editör: TE Bilisim