Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen program kapsamında 15 Temmuz Şehitler Abidesi'ne çiçek bıraktı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde kendisini bekleyen 15 Temmuz şehitlerinin yakınları ve gazilerle bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Mehter Takımı’nın seslendirdiği 15 Temmuz Marşı eşliğinde 15 Temmuz şehitlerinin yakınları ve gazilerle birlikte 15 Temmuz Şehitler Abidesi'ne yürüyerek çiçek bıraktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehitler için dua etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ŞEHİTLER İÇİN KUR’AN-I KERİM OKUDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü vesilesiyle, Beştepe Millet Camii'nde düzenlenen Hatm-i Şerif Merasimi'nde şehitler için Kur’an’ı Kerim okudu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi karşısındaki 15 Temmuz Şehitler Abidesi'ne çiçek bırakmasının ardından, beraberindeki şehit yakınları ve gazilerle yürüyerek Beştepe Millet Camii'ne geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatm-i Şerif Merasimi'nde şehitler için Kur’an-ı Kerim okudu.

Millet Camii'ndeki programa, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bosna Hersek Halklar Meclisi Başkanı Bakir İzzetbegoviç, bazı bakanlar ile Ankara'daki 15 Temmuz şehitlerinin yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Editör: TE Bilisim