Yeniden Refah Partisi Onikişubat İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Erkenez Hurç,”seçim zamanı değil geçim zamanıda milletimizin yanındayız” dedi.

Başkan Erkenez Hurç,  2000 paketlik Ramazan yardım paketi çalışması yaptıklarını belirtti. Selamet Derneği ile Yeniden Refah Partisi Onikişubat İlçe Başkanlığı tarafından ortak düzenlenen çalışmada ihtiyaç sahibi 2 bin aile sevindirilecek.

Konu ile ilgili bilgiler veren Başkan Betül Erkenez Hurç şunları söyledi;

“Tüm Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin ramazanı şeriflerini en içten dileklerimle kutlarım. İlkini geçen sene 1400 adet yardım paketi dağıtarak başladığımız yardım paketi dağıtımını bu sene  2000 adet paketlik bir ramazan yardım paketi çalışması ile devam ettiriyoruz.Bu çalışmaya Kadın kolları olarak bizde tam destek veriyoruz. Bu çalışmada amacımız hem pandemi dönemi hem de ramazan ayı münasebetiyle yardıma muhtaç kalmış vatandaşlarımıza destek olmaktır.

Biz biliyoruzki bu zorlu günleri en içten ve en derinden hanımlarımız yaşamaktadır.Mutfakta,çarşıda, pazarda ateş vardır,herşey ateş pahasına fiyatlar ikiye katlamış durumdadır.Ama hanımlarımız mecbur iftar zamanı birşeyler hazırlamalı ve sofraya çıkartmalıdır. Gönül isterki bu yardım kampanyaları hiç olmasın,hiç yapamayalım ihtiyaç olmasın, ama maalesef sahada görüyoruzki yardıma muhtaç çok insan var,İnşallah Refah iktidarında diyoruzki bolluk ve bereket gelecek.Biz iktidara millete yardım etmek için değil,yoksulluğu kaldırmak için talibiz.

Tabi bu dağıtımı yaparken bizlerde gece gündüz demeden sahadaydık, tek tek tesbit ettiğimiz yardıma muhtaç ailelere dokunmaya,gönüllere girmeye çalıştık.Bu vesile ile buradanda tüm kadın kolları başkan yardımcılarıma,kadın teşkilat mensubları ve mahalle başkanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum Bu yardım paketlerini dağıtırken partili partisiz hiç gözetmeksizin kendi ellerimizle dağıtım yapıyoruz.Amacımız Allahın rizasını kazanmak ve cefakar hanımlarımızın bir nebze yanlarında olduğumuzu hissettirebilmek  gönüllerine girmektir.

Tüm hemşehrilemizin Ramazan’ı şerifini kutlar, hep birlikte bu zorlu süreci atlatacağımızı Refahlı günlerin yakın olduğunu müjdeler hürmetlerimi sunarım.

Editör: TE Bilisim