Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde gerçekleşen Sultangazi Toplu Açılış Töreni’ne katılarak bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunca yaşadığımız badireyi, milletimizle hasbilik temelinde kurduğumuz güçlü gönül bağı sayesinde atlatmayı başardık. Bugün de milletimizden aldığımız cesaretle yaptırım tehditlerine, ekonomik tuzaklara, askerî güç gösterilerine eyvallah etmeden, dimdik yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunca yaşadığımız badireyi, milletimizle hasbilik temelinde kurduğumuz güçlü gönül bağı sayesinde atlatmayı başardık. Milletimiz bize güvendiği için vesayetle mücadelemize destek verdi. Milletimiz bize inandığı için darbecilerin karşısında kanıyla ve canıyla yanımızda yer aldı. Milletimiz bize itimat ettiği için kendimizde yedi düvele meydan okuyacak gücü bulduk. Milletimizin desteği sayesinde Suriye’de ve Irak’ta terör örgütlerinin inlerini başlarına yıktık” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün de milletimizden aldığımız cesaretle yaptırım tehditlerine, ekonomik tuzaklara, askerî güç gösterilerine eyvallah etmeden, dimdik yolumuza devam ediyoruz. Hükûmette ve belediyelerde ortaya koyduğumuz yönetim tarzı sayesinde her alanda ülkemize çağ atlattık. Dünyanın ticaret savaşları ve diplomatik ayak oyunlarıyla karanlık bir meçhule doğru sürüklendiği bir dönemde, Türkiye hâlâ kendi hedeflerine doğru yürüyor. Ülkemizin bu istikrarlı gidişinden ve güçlü duruşundan rahatsız olanlar, içerideki her fırsatı bir kriz vesilesi hâline dönüştürmenin peşindedir.”

Editör: TE Bilisim