Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinde düzenlenen 151. AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 2022'deki bu ilk toplantının ülke ve partisi için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar İpgüçlü kurumsal geleneklerini geliştirerek korumuş ve yaşatmış bir parti olduğunu ifade eden Erdoğan, genel merkezlerinden, il ve ilçe teşkilatlarına kadar tüm kademelerinde toplantılarını düzenli olarak yaptıklarını ve işlerini istişare ile yürüten bir parti olduklarını söyledi.

Erdoğan, kuruluş dönemlerinden itibaren gençlik kolları ve kadın kollarında görev alanların bugün ilçe, il teşkilatları olmak üzere genel merkez ve Meclis'te sorumluluk üstlendiklerini anımsatarak, "Üye sayımızın sürekli artmasında bu tablonun çok önemli rolü vardır. Tabii burada asıl olan üye sayısını kağıt üzerinde artırmak değil, her üyemizi partimizin faaliyetlerine faal olarak dahil edebilmektir. Bunu başardığımızda 84 milyon vatandaşımızın her birine ulaşma, dokunma ve gönlünü kazanma hedefimizi çok daha kolay bir şekilde hayata geçirebiliriz." dedi.

Editör: TE Bilisim