Kahramanmaraşspor A.Ş.’nin 2 Eylül Cumartesi günü oynayacağı Kahramanmaraşspor A.Ş. –  Fatih Karagümrük A.Ş. maçını yönetecek hakem üçlüsü belli oldu.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) internet sitesinde yer alan bilgilere göre; Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta karşılaşmaları 21, 22, 23 ve 24 Eylül tarihlerinde; Spor Toto 1. Lig'de 6. hafta karşılaşmaları 21, 22, 23 Eylül tarihlerinde; TFF 2. Lig'de 4. hafta karşılaşmaları 22 Eylül tarihinde; TFF 3. Lig'de 4. hafta karşılaşmaları 22 ve 23 Eylül tarihlerinde; Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu maçları 25, 26 ve 27 Eylül tarihlerinde oynanacak.

 

Yapılan açıklamaya göre de; Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'de 6. Hafta ile TFF 2. Lig ve  TFF 3. Lig'de 4. hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kahramanmaraşspor A.Ş. –  Fatih Karagümrük A.Ş. maçını Ankara Bölgesinden Özer Özden yönetirken, Samsun Bölgesinden Bülent Uluoğlan ve Ankara Bölgesinden Boran Turhan Özden’in yardımcılıklarını yapacak. Maçın 4. Hakemliğini ise Hatay Bölgesinden Mehmet Semih Güçlü üstlenecek.





MARASPOSTA
Editör: TE Bilisim