Kahramanmaraş’ta devam eden amatör liglerde hafta sonunda oynanan 18 maçta fileler tam 81 kez havalanırken, haftanın en farklı galibiyetini U19 Ligi Birinci Amatör Küme B Grubunda Ferhuş Karacasuspor’u 8-0 mağlup eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü aldı.

Kahramanmaraş Futbol İl Tertip Komitesi, TFF İl Temsilcisi Ali Kazancı başkanlığında ASKF Mehmet Bağrıaçık Toplantı Salonunda dün akşam yaptığı toplantıda gündemdeki maddeleri görüştü ve karara bağladı. Komite, hafta sonunda oynanan U14 Ligi Playof Grubu, U16 Ligi, U19 Ligi Birinci Amatör Küme ve Büyükler Ligi Birinci Amatör Küme müsabakalarının sonuçlarını hakem, gözlemci ve saha komiserleri raporlarına dayanarak tescil etti. Raporlara göre haftanın en farklı galibiyetini U19 Ligi Birinci Amatör Küme B Grubunda Ferhuş Karacasuspor’u 8-0 mağlup eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü aldı.

Oynanan 18 maçın 3’ü beraberlikle sonuçlanırken, diğer 15 maç ise takımların birinin galibiyeti ile sona erdi.

Komite, hafta sonunda oynanan maçlarda oyundan ihraç edilen Kümbetspor’dan İhsan Bilgin, Büyüksırspor’dan Ali Bey Yaşar, Akçakoyunlu İdmanyurduspor’dan Ejder Kara, AS Vefa’dan Denizcan Ak ve Kadir Yıldırım, Andırın Yeşildağspor’dan İlker Okuyucu ile Arsan Sümerspor’dan Hacı Hüseyin Ünal’ın ilk maçta oynamamasına karar verirken;  Edelerspor’dan Ökkeş Cokuçkun, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor’dan Muhammet Tuncay Turan, Hartlap Köyü Ali Doğanspor’dan Mustafa Ülger ile Nahırönü Dumlupınarspor’dan Abdulsamet Çetiner’i ise raporlar doğrultusunda tedbirli olarak Futbol İl Disiplin Kurulu’na sevketti.

Komite, 2019-2020 Futbol Sezonu Bayram Kazıcı Büyükler Ligi Birinci Amatör Küme maçlarına 2 hafta ara verilmesine karar verirken; 201-2020 Sezonu U13 Ligi ile U15 Ligi fikstürlerinin de 23 Aralık 2019 tarihinde çekilmesine karar verdi.

FUTBOL İL TERTİP KOMİSETİ 16 ARALIK 2019 TARİH VE 25 NOLU KARARI ŞÖYLE

Editör: TE Bilisim