Kahramanmaraş amatör futbol liglerinde 20, 22, 23 ve 24 Kasım 2019 tarihlerinde oynanan 4 kategorideki 22 maçta fileler tam 115 kez havalandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kahramanmaraş Futbol İl Tertip Komitesi, TFF İl Temsilcisi ve Tertip Komiteleri Başkanı Ali Kazancı başkanlığında dün akşam Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Mehmet Bağrıaçık Toplantı Salonunda toplandı. Komite, gündemdeki oynanan maçların sonuçlarını hakem, gözlemci ve saha komiserleri raporları doğrultusunda tescil ederken, gelecek hafta oynanacak maçların da programını belirledi.

Komite’nin tescil ettiği sonuçlara göre; haftanın en gollü maçı U14 Ligi B Grubunda oynanan Akçakoyunlu İdman Yurduspor ile Kahramanşehirspor arasında, 16-1’lik skorla sona eren müsabaka oldu. Oynanan 22 maçta 3 maç beraberlikle sonuçlanırken, diğer 19 müsabakada ise bir tarafın galibiyeti gerçekleşti.

Bu arada komite, oynanan maçlarda oyundan ihraç edilen Maraşspor’dan 1, Kümbetspor’dan 1, Anadolu Gençlikspor’dan 1, AELSpor’dan 4, Pazarcıkspor’dan 1 ve Büyüksırspor’dan 1 futbolcunun ilk resmi müsabakada oynamamasına karar verirken, Nahırönü Dumlupınarspor’dan yönetici İbrahim Uyduran, AS Vefa’dan yönetici Hasan Öksüzce ile Anadolu Gençlikspor’dan antrenör Keramettin Güler’in ilk müsabakada sahaya çıkmasına karar verdi.

Öte yandan komite, hakem-gözlemci-saha komiserleri raporlarına göre, Türkoğlu Gençlerbirliğispor’dan Enes Arda Deveci, Nahırönü Dumlupınarspor’dan Ahmet Baltacı, Oğuzhan Reyhanlı ve Ahmet Çamçakalı ile Kahramanmaraşspor’dan Kürşat Karataş’ın tedbirli olarak Futbol İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karar verdi.

İŞTE KOMİTE’NİN 25 KASIM 2019 TARİH VE 19 NOLU KARARI

Editör: TE Bilisim