Kahramanmaraş’ın kurtuluşunun 100. Yılına özel düzenlenen oryantiring yarışmaları sona erdi. 

3 gün süren Kahramanmaraş 3. Kademe Yarışmaları; Gece Yarışı, Uzun Mesafe Yarışı ve Orta Mesafe Yarışı olmak üzere üç bölümde gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıl Kutlama Etkinlikleri kapsamında düzenlenen 3. Kademe Oryantiring Yarışmaları sona erdi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Oryantiring Federasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve diğer paydaşların işbirliği ile gerçekleştirilen yarışmalar 3 gün sürdü.

35 ilden 85 kulüp ve 1100 sporcunun katıldığı Kahramanmaraş 3. Kademe Yarışmaları 14-16 Şubat tarihleri arasında Gece Yarışı, Uzun Mesafe Yarışı ve Orta Mesafe Yarışı olarak üç ayrı bölümde gerçekleştirildi.

Gece yarışmaları Atatürk Meydanı ve Demokrasi Meydanı’nda; Uzun Mesafe Yarışmaları Kapıçam Ekstrem Parkta; Orta Mesafe Yarışmaları da Bulutoğlu Mahallesi Güney Obası Mevkii’nde yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Dereceye giren sporculara verilen madalyalar 100. Yıl anısına özel olarak hazırlandı.

Editör: TE Bilisim