Kahramanmaraş Amatör Liglerinde geçen hafta sonu oynanan ve bu hafta sonu oynanacak müsabakalarda 5 takım hükmen mağlup ilan edildi.

Dün akşam ASKF Mehmet Bağrıaçık Toplantı Salonunda yapılan Futbol İl Tertip Komitesi’nde gündemdeki maddeler görüşüldü. Maç sonuçlarının tescil edildiği toplantıda cezalı futbolcular da belirlenerek, hafta sonunda U13, U15, U17, Büyükler Ligi Birinci ve İkinci Amatör Küme’de oynanacak maçların programı da belirlendi.

Komite, 22.02.2020 tarihinde oynanması gereken Büyüksırspor-Pazarcıkspor U13A Ligi müsabakasında 9 kişiden az bir kadro ile sahaya çıkan Pazarcıkspor Kulübünün hükmen 3-0 mağlubiyetine, Büyüksırspor Kulübünün hükmen 3-0 galibiyetine, Pazarcıkspor Kulübünün hakem ve personel ücreti olan 300.00 TL’yi TFF’nin hesaba en geç 10 gün içinde yatırarak banka dekontu İl Temsilcisine ulaştırmasına; Hakem ve personel ücretinin yatırılıp banka dekontunun 10 gün içerisinde İl Temsilcisine ibraz etmemesi halinde ilgili Kulübün lisans işlemlerinin yapılmamasına karar verdi.

Komite, Pazarcıkspor Kulübünün komiteye verdiği 24.02.2020 tarihli dilekçelerinde Pazarcıkspor-Kahramanmaraşspor U13A Ligi müsabakasına çıkmayacağını beyan ettiğinden dolayı müsabakanın programdan kaldırılmasına; Pazarcıkspor Kulübünün hükmen 3-0 mağlubiyetine ve 3 puan tenziline, Kahramanmaraşspor Kulübünün hükmen 3-0 galibiyetine karar verdi.

Komite, Harlap Köyü Ali Doğan Spor Kulübünün komiteye verdiği 24.02.2020 tarihli dilekçelerinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor-Harlap Köyü Ali Doğan Spor U13B Ligi müsabakasına çıkmayacağını beyan ettiğinden dolayı müsabakanın programdan kaldırılmasına; Harlap Köyü Ali Doğan Spor Kulübünün hükmen 3-0 mağlubiyetine ve 3 puan tenziline, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün hükmen 3-0 galibiyetine karar verdi.

Komite, AS Vefa Kulübünün Komiteye verdiği 24.02.2020 tarihli dilekçelerinde AS Vefa-Andırın Yeşildağspor 1. Amatör Küme B Ligi müsabakasına çıkmayacağını beyan ettiğinden dolayı müsabakanın programdan kaldırılmasına; AS Vefa Kulübünün hükmen 3-0 mağlubiyetine ve 3 puan tenziline, Andırın Yeşildağspor Kulübünün hükmen 3-0 galibiyetine karar verdi.

Komite, Nahırönü Dumlupınarspor Kulübünün Komiteye verdiği 24.02.2020 tarihli dilekçelerinde Kümbetspor-Nahırönü Dumlupınarspor 1. Amatör Küme B Ligi müsabakasına çıkmayacağını beyan ettiğinden dolayı müsabakanın programdan kaldırılmasına; Nahırönü Dumlupınarspor Kulübünün hükmen 3-0 mağlubiyetine ve 3 puan tenziline, Kümbetspor Kulübünün hükmen 3-0 galibiyetine karar verdi.

Bu arada, Altınyıldızspor ve Akçakoyunulu İdmanyurduspor Komite’ye verdiği 24.02.2020 tarihli dilekçelerinde 27 Şubat-01 Mart 2020 tarihleri arasında il dışında Kulüp olarak turnuvalara katılacaklarından dolayı Kurtuluş 1920 Spor-Altınyıldızspor ve Akçakoyunlu İdmanyurduspor-ATC Atletic Maraşspor U13B Ligi müsabakasının ileri bir tarihe ertelenmesine de karar verdi.

KOMİTE KARARLARI ŞÖYLE

Editör: TE Bilisim