Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu, 2019-2020 Sezonu Hakem ve Gözlemci Klasmanları belirledi.

Merkez Hakem Kurulu, 2019-2020 futbol sezonunda görev yapacak hakem ve gözlemcileri açıkladı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından onaylanan hakem ve gözlemci klasmanlarına //www.tff.org.tr/Resources/TFF/Documents/MHK/2019-2020-Hakem-Gozlemci-Listesi.pdf adresinden ulaşabilirsiniz.

Kahramanmaraş Bölgesi hakemlerinden Ali Karadutlu, yeni sezonda da Klasman Hakem Listesi'nde yer alacak...

KAHRAMANMARAŞ BÖLGESİ HAKEMLERİ

Kahramanmaraş’tan 2019-2020 Sezonu Hakem ve Gözlemci Klasmanlarına gidecek isim sayısı ise 16 olarak belirlendi. Kahramanmaraş; Üst Klasman Hakem Listesi ve Üst Klasman Yardımcı Hakem Listesi’nde yer almıyor.

Yeni sezonda Kahramanmaraş Bölgesinden Ali Karadutlu, Klasman Hakem Listesi’nde ve Adem Şahan, Musa Murat Emre, Mustafa Onur Özgenç ile Yunus Yıldız ize Klasman Yardımcı Hakem Listesi’nde yer aldılar. Bölgemizden Ahmet Cengiz Gök ile Serkan Gürbüz, Bölgesel Hakem Klasman Listesi’nde yer bulurken; Abdullah Mesut Doğru, Mustafa Ateş, Mustafa Kemal Sert, Okan Mert Uzun ile Ramazan Güzel, Sinan Sümbül de Bölgesel Yardımcı Hakem Listesi’nde bulunuyorlar.

Kahramanmaraş Bölgesi’nden yeni sezonda Kadın Bölgesel Hakem Listesi ile Kadın Bölgesel Yardımcı Hakem Listesi’nde de kimse yer alamadı.

KAHRAMANMARAŞ BÖLGESİ GÖZLEMCİLERİ

Kahramanmaraş Bölgesi’nden gözlemci Veli Ünlü, yeni sezonda Klasman Gözlemci Listesi’ne alınırken; gözlemciler Erdal Koyuncu, Mehmet Karabulut ve Günseli Öz de Bölgesel Gözlemci Listesi’nde yer almayı başardılar. Bu arada Üst Klasman Gözlemci Listesi’nde de Kahramanmaraş Bölgesinden kimse bulunmuyor.

Editör: TE Bilisim