Türkiye Voleybol Federasyonu ile Tüm Voleybol Antrenörleri Federasyonu’nun 2020-2021 sezonunda düzenlenen Altyapı Gelişim Seminerlerine katılamayan antrenörlerimizin isteği üzerine 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 19:00 da “Voleybol Altyapı Telafi Semineri” online olarak yeniden düzenlenecek.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan duyuru şöyle:

*02-04 Eylül 2020 tarihlerinde yapılan Altyapı Gelişim Seminerine katılan antrenörler bu seminere katılmayacaklardır.

*02-04 Eylül 2020 tarihinde yapılan Altyapı Gelişim Seminerine katılmaması sebebi ile vize alamayan 2.Lig Kadın, Erkek takımlarında ve Altyapılarda görev alacak olan baş antrenörler ile yardımcı antrenörlerin bu seminere katılmaları zorunludur.

*Kademe yükseltmek isteyen fakat seminer eksikliği olan antrenörlerimiz bu seminere başvuru yapabilirler.

*Seminere katılmayan Antrenörlerin vize işlemleri yapılmayacaktır.

Seminer başvuruları e-devlet üzerinden yapılacaktır.

Başvurular İçin:

*e Devlet –Kurumlar-Gençlik ve Spor Bakanlığı-Spor Bilgi Sistemi (Uygulamaya git) – Spor Elemanları-Seminer Başvurusu adımları takip edilerek sisteme giriş sağlanacaktır.

*Başvuru tamamlandıktan sonra, seminer katılım ücreti (250 TL) e-Devlet üzerinden gelen referans numarası ile Garanti Bankası şubelerinden kurumsal tahsilat olarak veya Garanti Bankası İnternet Bankacılığı üzerinden “Spor Federasyonları Ödemeler” kısmından yatırılacaktır.

 * Kurumsal Tahsilat Kodu: 3610

* Bu ödemeler dışında hiçbir şekilde havale ve eft kabul edilmeyecektir.

* Başvurular 23 Ekim 2020 tarihinde başlatılacak ve 30 Ekim 2020 günü saat 14:00 itibariyle sonlandırılacaktır.

* e-Devletten başvuru yapamayan Yabancı Uyruklu antrenörler, Geçici belgeye sahip antrenörler aşağıda belirtilen hesap numarasına seminer ücretini yatırarak dekontlarını, ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığında antrenör olarak çalışanların kurum belgelerini başvuru bitiminde önce TVF Eğitim Kurulu [email protected]  adresine mail atmaları gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için: https://www.tvf.org.tr/duyurular/altyapi-telafi-seminer-duyurusu/

Editör: TE Bilisim