TFF 2. Lig Kırmızı Grup 15. hafta maçında Pİserro Kahramanmaraşspor, sahasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor’a 2-1 mağlup oldu.

STAT: 12 Şubat

HAKEMLER: Yalçın Taşkınfurat, Armağan Çekinmez, Ogün Kamacı

PİSERRO KAHRAMANMARAŞSPOR: Özkan, Abdullah (Gökhan Çırak dk. 58), Haluk, Burak, Fatih Kamacı, Yusuf (Hüseyin dk. 69), Rıdvan, Fatih Çiplak (Eren dk. 80), Gökhan, Nuri, Cerem Talha

BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR: Fatih Gülmez, İzzet, Muhammet, Emre, Gökhan Yılmaz, Erkan, Oğuzhan, Mustafa (Talha dk. 89), Emrecan (Batuhan dk. 60), Ozan, Celal (Şaban dk. 90 )

GOLLER: Mustafa (dk. 76 pen.), Oğuzhan (dk. 90+1) (BBB), Haluk (dk. 90+3) (KMS),

SARI KARTLAR: Nuri (KMS), Fatih Gülmez (BBB)

Profesyonel futbol liglerindeki tek Kahramanmaraş temsilcisi olan Piserro Kahramanmaraşspor, üç maç sonra kendi saha ve seyircisi önünde kendinden alt sıralarda bulunan Bodrum Belediyesi Bodrumspor’a ikinci yarıda atılan gollerle 2-1 mağlup oldu.

İlk yarısı golsüz sona eren maçın 76’ncı dakikasında kazanılan penaltı atışını gole çeviren Mustafa, Bodrumspor’u 1-0 öne giçirirken; 90+1’de Oğuzhan durumu 2-0’a getiren golü kaydetti. Ev sahibi takımın tek golünü ise 90+3’de Haluk kaydetti ve maç konuk takımın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla Piserro Kahramanmaraşspor, 22 puanda kalırken, konuk Bodrum Belediyesi Bodrumspor ise puanını 20’ye yükseltti.

Bu arada ligde dün oynanan 15’nci hafta maçlarında lider Bandırmaspor, sahasında Ankara Demirspor ile ve takipçisi Tuzlaspor ise yine sahasında Etimesgut Belediyespor ile 1-1’lik skorlarla berabere kaldılar. Haftanın toplu sonuçları şöyle:

Bayburt Özel İdare Spor – Eyüpspor: 1-0

Birevim Elazığspor – Van Spor Futbol Kulübü: 3-1

Piserro Kahramanmaraşspor – Bodrum Belediyesi Bodrumspor: 1-2

Niğde Anadolu FK – Uşak Spor A.Ş.: 0-2

Tuzlaspor A.Ş. – Etimesgut Belediyespor: 1-1

GMG Kastamonuspor – Sakaryaspor A.Ş.: 0-1

Kardemir Karabükspor – Ergene Velimeşe Spor: 0-0

Bandırmaspor – Ankara Demirspor: 1-1

Kırşehir Beledilespor – Sivas Belediyespor: 0-1-

Editör: TE Bilisim