Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi’nde 3 yabancı satranççı ile mücadele edecek.

Türkiye Satranç Federasyonu internet sitesinde yer alan bilgilere göre; 2018 - 2019 Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi (1..13. Tur) Karşılaşmaları 16 Temmuz - 28 Temmuz 2019 tarihleri arasında Konya’da Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Bu sezon da Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi’nde yer alacak olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, takım listesini Türkiye Satranç Federasyonu’na kaydettirdi. Federasyonun organizatörlüğünde yapılacak olan Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi’nin organizatörlüğünü ise Ümit Küçükahmetoğlu (IO), başhakemliğini Akif Tayfun Haznedaroğlu (IA) ve başhakem yardımcılığını Atilla Gürmen (IA) yapacaklar.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde Gürcistan’dan Davıt Benidze (GM/Grand Master-Büyük Usta), Azerbaycan’dan Abdulla Gadımbaylı (IM/International Master-Uluslararsı Usta) ve Sırbistan’dan Teodora Injac (WIM/Woman International Master-Bayan Uluslarası Usta) yabancı olarak yer alıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde Türk Sporcu olarak da, CM/Candidate Master-Usta Adayı Şiar Yaran, WFM/Woman FIDE Master-Bayan FIDE Ustası Bengü Sena Ayan, Engin Yaşar Işık, Emrah Acuner, Hakan Arda Aydın, Ulaş Demirci ve Mürşide Demirci yer alıyorlar.

Editör: TE Bilisim