Piserro Kahramanmaraşspor Teknik Sorumlusu Bülent Akan, iç sahada 2-0 mağlup oldukları GMG Kastamonuspor maçı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu

Kırmızı-beyazlıların deneyimli teknik direktörü Bülent Akan, Kastamonuspor mağlubiyeti ardından yöneticilerle yaptığı görüşmede çarpıcı ifadeler kullandı. Bülent Akan, “Hakemler herkesin gördüğünü görmüyor. Artık maçlarımızı daha farklı kazanmalıyız. Onları da yenmeliyiz!” diye konuştu.

“Ligde play-off hesapları yapan takımlardan biriyiz. Ligin 2. yarısındaki çıkışımız birilerini fazlası ile rahatsız ediyor” değerlendirmesinde bulunan ve son 2 maçta hakem hatalarından kaynaklı yaşanılan puan kayıplarına dikkat çeken Bülent Akan, sabrın taşmaya başladığını vurguladı.

Akan “Rakiplerimizin puan kayıpları yaşadığı haftada en az 3 puan kaybederek ligde puanları eşitleme şansını kaçırdık!” ifadesini kullanarak, Kastamonuspor maçının ardından sert ifadeler kullandı. “Saha içinde bütün oyuncularım ortaya yüreğini koyup oynuyor. Oyun ve tempo olarak rakiplerimizin üzerinde performans gösteriyoruz. Oyun içinde biraz daha dikkatli olduğumuz takdirde sorunlar çözülecek diye düşünüyorum” diyen Akan, şunları kaydetti:

“Ancak hakemler herkesin gördüğünü nedense görmüyor. Bu sebepten dolayı artık maçlarımızı daha farklı kazanmalıyız ki bu tür engeller yine karşımıza çıkmasın. Benim anlamadığım hakemlerle ilgili haksızlıkları söyleyince bu bir kabahat gibi gösteriliyor. Kalan maçlarımızda rakiplerimiz dışında hakemleri de yenmeliyiz. Pes etmeden devam etmeliyiz.

Lig bitimine daha 10 haftalık bir periyot kaldı. Bu süreçte rakiplerimizle maçlarımız bulunuyor. Geri kalan tüm mücadeleleri kazanabilecek güçteyiz. Fakat basit hatalar yapmamamız gerekir. Zirve yarışından kopmamak için elimizden geleni yapacağız. Keskinlikle pes etmek yok. Sıradaki maçlarımızdan istediğimiz puanlarla ayrılıp Playoff yarışında iddiamızı arttırmak istiyoruz.”

Editör: TE Bilisim