Kahramanmaraş’ta 2019-2020 Sezonunda oynanacak olan Büyükler Ligi Birinci Amatör Küme’ye geçen yıl hayatını kaybeden spor yöneticisi Bayram Kazıcı’nın adı verildi.

Kahramanmaraş Futbol İl Tertip Komitesi, yeni sezonda oynanacak olan Büyükler Ligi Birinci Amatör Küme’ye Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan Komite’nin eski üyelerinden ve Bertizpor’un efsanevi başkanı Bayram Kazıcı’nın adını verdi. Buna göre, Büyükler Ligi Birinci Amatör Küme, yeni sezonda Bayram Kazıcı 1. Amatör Ligi olarak oynatılacak.

Kahramanmaraş’ta ilk uygulama geçen yıl efsanevi TFF İl Temsilcisi Tufan Ergen’in isminin U11 ve U12 Liglerine verilerek, liglere isimler verilmesiyle başlamıştı. Bu yıl da Büyükler Ligi Birinci Küme’ye genç yaşta diyabete bağlı hastalıktan hayatını kaybeden Bayram Kazıcı ile liglere isim verme uygulamasına devam edildi.

Bu arada, Büyükler Ligi Birinci Amatör Küme’de fikstür çekimi 20 takımın katılımı ile 16 Eylül 2019 tarihinde Kahramanmaraş ASKF Mehmet Bağrıaçık Toplantı Salonunda yapılacak. Lige katılma hakkı bulunan takımlar ise şöyle:

SR

1. AMATÖR TAKIMLARIMIZ

1

1905 KAHRAMANSARAYSPOR

2

AFŞİN BLD.SPOR

3

ANADOLU GENÇLİKSPOR

4

ANDIRIN YEŞİLDAĞSPOR

5

ARSAN SÜMERSPOR

6

AS VEFA

7

BÜYÜKSIRSPOR

8

ÇAĞLAYANCERİTSPOR

9

EKİNÖZÜ CELA BLD.SPOR

10

FERHUŞ KARACASUSPOR

11

HARTLAP KÖYÜ ALİ DOĞANSPOR

12

K.MARAŞ BŞB GENÇLİK VE SPOR

13

KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş

14

KÜMBETSPOR

15

MARAŞSPOR

16

NAHIRÖNÜ DUMLUPINARSPOR

17

PAZARCIK BLD. AKSUSPOR

18

PAZARCIKSPOR

19

TÜRKOĞLU BLD. SPOR

20

ULUDAZSPOR

Editör: TE Bilisim