Türkiye’nin FİFA listesindeki futbol hakemlerinden Cüneyt Çakır ve Halis Özkahya, UEFA Şampiyonlar Ligi ile Avrupa Ligi’nde ilk hafta maçlarında görev yapacak.

TFF’den verilen bilgiye göre; FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, İngiltere'nin Chelsea FC ile İspanya'nın Valencia CF takımları arasında 17 Eylül 2019 Salı günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi H grubu müsabakasını yönetecek.

İngiltere'nin Londra şehrindeki Stamford Bridge Stadyumu'nda, TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmada Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Hüseyin Göçek olacak. Müsabakanın VAR hakemleri olarak Mete Kalkavan ve Ali Palabıyık görev yapacak.

UEFA’DAN HALİS ÖZKAHYA’YA GÖREV

FIFA kokartlı hakemimiz Halis Özkahya, Almanya'nın VfL Wolfsburg ile Ukrayna'nın Olexandriya takımları arasında 19 Eylül 2019 Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi I Grubu müsabakasını yönetecek.

Almanya'nın Wolfsburg şehrindeki Volkswagen Stadyumu'nda TSİ 22.00'de başlayacak müsabakada, Halis Özkahya'nın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Hakan Yemişken yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak.

Editör: TE Bilisim