EURO 2020 açılış maçı öncesi düzenlenen basın toplantısına katılan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, İtalya maçının kendisi için çok daha farklı bir karşılaşma olacağını söyledi.

İtalya maçına hazır olduklarını belirten Çalhanoğlu, "Bizim için özel bir maç, benim için ayrıca özel bir maç olacak. İtalya'da olduğumuz ve takım arkadaşlarıma karşı oynayacağım için çok mutluyum. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Buraya kadar geldik, yarın inşallah sahaya çıkıp en iyi şekilde ülkemizi temsil edeceğiz. İnşallah puanla ayrılırız." dedi.

İtalya'yı iyi analiz ettiklerini aktaran ay-yıldızlı oyuncu, "Onların kaliteli oyuncuları ve hocaları olduğunu biliyoruz ama biz de bugünü bekledik. Biz buralara kolay gelmedik, takım halinde geldik. İki takımın da kaliteli oyuncuları var. Güzel bir maç olacak. İnşallah yarın kazanırız. Puan hakkında konuşmak istemiyorum, günden güne bakarak turu geçmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Hakan, "Mancini basın toplantısında, 'Finalde de Türkiye ile oynayabiliriz.' dedi. Sen bu açıklamayla ilgili ne söylersin?" sorusuna, "Güzel demiş. İnşallah öyle olur. Finalde yine karşılaşırsak iki ülke için de çok güzel olur. İtalyan takımına saygı duyuyoruz, onların kalitesini biliyoruz. Bizim de kendimiz var. Yarın kendi oyunumuzu oynadığımız zaman, korkmadan oynadığımız zaman, güzel şeyler yapabiliriz." yanıtını verdi.

Editör: TE Bilisim