Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yle karşılaşacak. 

Nef Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Dev derbide ilk 11'ler belli olurken, Fatih Terim ve Vitor Pereira'nın sürpriz tercihleri dikkat çekti. 

Portekizli hoca, maça Mesut Özil'le başlarken Szalai'yı ise yedek bıraktı. 

Mohamed'i oynatması beklenen Terim ise ileri uçta Halil Dervişoğlu'na şans verdi.

Galatasaray ile Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda çok kritik öneme sahip maçta karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele öncesinde sarı-kırmızılılar 21 puanla 7. sırada yer alırken, Sarı Kanarya ise 20 puanla 9. sırada.

Sarı-kırmızılı ekipte sarı kart ceza sınırında bulunan Taylan Antalyalı, bugün de kart görmesi durumunda 14. haftadaki Öznur Kablo Yeni Malatyaspor müsabakasında forma giyemeyecek. 

Fenerbahçe'de de Altay Bayındır ile Enner Valencia ve Luiz Gustavo sakatlıkları nedeniyle mücadelede takımını yalnız bırakacak. Son antrenmana katılan Berke Özer ise kaledeki yerini alacak. 

Sarı-lacivertlilerde 3'er sarı kartı bulunan oyunculardan Filip Novak, Miha Zajc ve Mert Hakan Yandaş, kart görmeleri durumunda Göztepe deplasmanında forma giyemeyecek.

Bu oyuncuların yanı sıra sakatlığı bulunan ve karşılaşmada forma giymesi beklenmeyen Luiz Gustavo da sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Editör: TE Bilisim