Kahramanmaraşlı bedensel engelliler yüzme milli takım antrenörü Rahmetli Osman Çullu Anısına Engelleri Aşanlar “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Yüzme Yarışları; 12 Şubat Kapalı Yüzme havuzunda gerçekleştirildi.

Yarışlara İlimizden ve Bölge İllerden yaklaşık 100 sporcu katılım sağladılar. Sporcular ile birlikte çok sayıda vatandaş yarışları izlemek için tribünlerde yerlerini aldılar. Yarışlar açılış töreni ile başladı. Yarışların Hakem heyeti ve Sporcular her biri efsane hocaları Osman Çullu Anısına bastırılmış tşortları önde Al Bayrağımızla müzik eşliğinde seremoni yürüyüşü yaparak havuz kenarında yerlerini alarak vatandaşları selamladılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okumasının akabinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve Rahmetli Osman Çullu’nun eşi ve Halen Engelliler Yüzme Federasyonu Kahramanmaraş İl Temsilcisi Şenay Çullu birer konuşma yaparak vatandaşlara hitap ettiler. Açılış töreni sonunda yarışlar başladı. Sporcular birinci olabilmek için kulaç attılar.

Yarışlar sonunda derece elde eden sporculara Başarı belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Engelliler Yüzme Federasyonu Kahramanmaraş İl Temsilcisi Şenay Çullu ve Kulüp yöneticileri  takdim ettiler.

Editör: TE Bilisim