TFF 2.Ligi Kırmızı Grupta 21Eylül 2019 tarihlerinde oynanacak olan Kahramanmaraşspor –Etimesgut Belediyespor maçını İzmir Bölgesi hakemleri yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Komitesi (MHK) hafta sonunda oynanacak olan profesyonel lig maçlarının hakemlerini açıkladı. TFF internet sitesinde yer alan bilgilere göre; Kahramanmaraşspor’un 21 Eylül 2019 Cumartesi günü sahasında oynayacağı Etimesgut Belediyespor maçının hakemleri de belli oldu.

12 Şubat Stadyumunda saat 19:30’da başlayacak olan müsabakayı İzmir Bölgesi hakemleri yönetecekler. Müsabakada Ferhan Kestanlıoğlu düdük çalarken, yardımcılıklarını ise Mustafa Han ile Egemen Savran yapacaklar. Müsabakada Ayberk Demirbaş ise dördüncü hakem olarak görev alacaklar.

Kahramanmaraşspor, Ferhan Kestanlıoğlu’nun yönettiği ve 17 Ekim 2018 tarihinde oynanan  sahasındaki Tuzlaspor maçını 85. dakikada Cerem Talha Dinçer’in golüyle 1-0 kazanırken 18 Şubat 2018 tarihinde oynanan deplasmandaki Kırklarelispor maçını ise Yakup Ramazan Zorlu’nun 67’inci dakikadaki golü ile yine 1-0 kazanmıştı.

HAFTANIN HAKEMLERİ

NİĞDE ANADOLU FK – KASTAMONUSPOR 1966, Hakem GÜREL UZUNER

KIRŞEHİR BELEDİYE SPOR - BİREVİM ELAZIĞSPOR, Hakem: OĞUZHAN AKSU

TUZLASPOR A.Ş. – SAKARYASPOR A.Ş., Hakem: SELİM ÖZEN

BANDIRMASPOR – BAYBURT ÖZEL İDARE SPOR, Hakem BURAK OLCAR

UŞAK SPOR A.Ş. – ANKARA DEMİRSPOR, Hakem MUSTAFA KÜRŞAD FİLİZ

BODRUM BELEDİYESİ BODRUMSPOR - VAN SPOR FUTBOL KULÜBÜ, Hakem CİHAN ATAŞ

ERGENE VELİMEŞE SPOR – SİVAS BELEDİYE SPOR, Hakem YAKUP ÖZHAN

KARDEMİR KARABÜKSPOR – EYÜPSPOR, Hakem BİLAL KÖSEOĞLU

KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş. – ETİMESGUT BELEDİYESPOR, Hakem FERHAN KESTANLIOĞLU

Editör: TE Bilisim