Kahramanmaraş’ta kurulan Eyüp Sultan Spor Kulübü, yeni sezonda futbola renk katmak için çalışmalara başlarken, futbol takımı hafta içerisinde antrenmanlara başlayacak.

Nisan ayı içerisinde Merkez Dulkadiroğlu İlçesi Eyüp Sultan Mahallesi’nde kurulan ve dernekleşme işlemini tamamladıktan sonra geçen hafta içinde futbol şubesinin tescili için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunan Eyüp Sultan Spor, genç ve idealist yönetim kadrosunun yanısıra tecrübeli futbolcuları ile dikkat çekiyor.

Başkanlığını Özkan Zengi’nin yaptığı Kırmız-Beyaz-Siyah renkli kulübün yönetiminde Mustafa Zengi, Kadir Zengi, Mustafa Küsmüş ve deneyimli spor adamı Akif Arslan yer alıyor. Tescil başvurusunun ardından futbol şubesini büyükler kategorisinde oluşturmak için çalışmalara başlayan takımı, antrenör Akif Arslan ile Volkan Kuşçu çalıştıracak.

Başkan Zengi, amaçlarının mahallede bulunmayan spor kulübünün kurarak gençleri bedenen ve ruhen daha güçlü hale getirmek olduğunu belirterek, “Genç bir yönetimimiz var. Birlikten kuvvet doğar düşüncesi ile çalışmalarımızı başlattık. Önümüzdeki günlerde futbol şubemizin tescili yapıldığında da öncelikle olarak İkinci Amatör Küme Büyükler Ligi’nde mücadeleye başlayacağız” dedi. Özkan Zengi, şunları söyledi:

“Spor ve özelikle futbolun ilgi topladığı çağımızda bizler de gençlerin ellerinden tutarak spora kazanım sağlamak istiyoruz. Deneyimli spor adamı Akif Arslan, bizlerle birlikte hareket ediyor ve takımımızın genel koordinatörü olarak görev yapıyor. Tecrübeli bir de takım oluşturarak liglere hafta içerisinde yapacağımız antrenmanlara birlikte start vereceğiz. Bu sezon sadece büyükler kategorisinde yer alırken, gelecek yıllarda daha fazla yaş kategorisinde amatörde kendimize yer arayacağız.”

Editör: TE Bilisim